Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un nou raid aerian israelian a provocat 3 morti in randul palestinienilor.

România Liberă România Liberă,
Un nou raid aerian israelian a provocat 3 morti in randul palestinienilor.

Trei palestinieni au fost ucisi duminica seara intr-un nou raid israelian asupra Fasiei Gaza, conform surselor medicale, transmite AFP, potrivit Mediafax. Un atac aerian a vizat cartierul Tal al-Hawa din orasul Gaza omorand doi palestinieni, a declarat Achraf al-Qudra, purtator de cuvant al ministrului Sanatatii al guvernului Hamas care guverneaza Fasia Gaza. Un al treilea palestinian, un copil in varsta de 6 ani, Hussein Jalal, a murit intr-un raid israelian asupra casei sale din Jabaliya, . continuă pe România Liberă

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis intr-un raid aerian israelian in Gaza.

Fiul in varsta de 11 luni, al unui jurnalist care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC, a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax. Jihad Misharawi sustine ca fiul lui, Omar, in varsta de 11 luni, a murit dupa ce un srapnel a lovit casa familiei sale din Gaza. Cumnata mea a fost ucisa impreuna cu fiul meu, iar fratele si celalalt fiu al meu au fost raniti, povesteste jurnalistul. Ce a facut fiul meu sa moara astfel? .

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, UCIS intr-un raid aerian israelian in Gaza.

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax. Jihad Misharawi sustine ca fiul lui, Omar, in varsta de 11 luni, a murit dupa ce un srapnel a lovit casa familiei sale din Gaza. Cumnata mea a fost ucisa impreuna cu fiul meu, iar fratele si celalalt fiu al meu au fost raniti, povesteste jurnalistul. Ce a facut fiul meu sa moara astfel? Care .

Unul dintre liderii miscarii Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian

Unul dintre liderii miscarii islamice Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian. Un avion militar israelian a atacat masina personala a islamistului, distrugand-o. Atacul are loc dupa ce zilele trecute mai.

Un lider Hamas a fost ucis in raidul aerian israelian efectuat in Fasia Gaza

Un lider al aripii militare a miscarii Hamas, Ahmed Abu Jalal, a fost ucis, vineri seara, in raidul aerian israelian efectuat in zona Maghazi din Fasia Gaza, transmite Ynetnews. Ahmed Abu Jalal a fost ucis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )