Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un nou scandal sexual in Vaslui: O fata de 15 ani ar fi fost violata de doua ori, de mai multi tineri (VIDEO)

B1 B1,
Un nou scandal sexual in Vaslui: O fata de 15 ani ar fi fost violata de doua ori, de mai multi tineri (VIDEO)

Parintii unei fete de 15 ani din Vaslui sustin ca fata lor a fost violata de doua ori, de mai multi tineri din localitatea galateana Ghidigeni, la interval de aproape doua saptamani, relateaza B1. continuă pe B1

Caz socant in Bistrita-Nasaud: un barbat si-a lasat insarcinata sotia, dar si fiica de 15 ani. Ambele vor naste in urmatoarele doua luni

Un caz socant a cutremurat comunitatea locala din orasul Beclean, Bistrita-Nasaud. Un barbat de 37 de ani si-a lasat fiica de 15 ani insarcinata. Ironia sortii este ca si sotia barbatului este insarcinata, urmand sa nasca cu doar o luna inainte de fiica sa. Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

VIDEO Scandal sexual cu o minora de 15 ani, din Vaslui: A fost arsa cu tigara, sechestrata si violata de mai multe ori

Acuzatii de viol in grup, rapire si sechestrare, dar si de santaj cu o filmare video care compromitea o adolescenta de 15 ani au intrat in atentia politistilor vasluieni. Parintii copilei abuzate povestesc calvarul prin care a trecut aceasta si a tinut ascunsa fapta de rusine.

Violata si lasata insarcinata de propriul tata. Minora are 15 ani

O fata de 15 ani din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, a ramas insarcinata dupa ce a fost abuzata sexual de tatal ei. Barbatul ar fi intretinut raporturi sexuale cu fiica sa de mai mult timp,.

Vaslui: Politistii au declansat o ancheta in cazul unei fete de 15 ani care ar fi fost sechestrata si violata

Politistii vasluieni au deschis o ancheta in cazul unei fete de 15 ani care ar fi fost sechestrata si violata de un barbat din Galati. Aceasta a fost gasita de parintii ei in locuinta barbatului, dupa ce.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )