Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Scandal sexual cu o minora de 15 ani, din Vaslui: A fost arsa cu tigara, sechestrata si violata de mai multe ori

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandal sexual cu o minora de 15 ani, din Vaslui: A fost arsa cu tigara, sechestrata si violata de mai multe ori

Acuzatii de viol in grup, rapire si sechestrare, dar si de santaj cu o filmare video care compromitea o adolescenta de 15 ani au intrat in atentia politistilor vasluieni. Parintii copilei abuzate povestesc calvarul prin care a trecut aceasta si a tinut ascunsa fapta de rusine. continuă pe Adevărul

Violata si lasata insarcinata de propriul tata. Minora are 15 ani

O fata de 15 ani din Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, a ramas insarcinata dupa ce a fost abuzata sexual de tatal ei. Barbatul ar fi intretinut raporturi sexuale cu fiica sa de mai mult timp,.

Caz socant in Bistrita-Nasaud: un barbat si-a lasat insarcinata sotia, dar si fiica de 15 ani. Ambele vor naste in urmatoarele doua luni

Un caz socant a cutremurat comunitatea locala din orasul Beclean, Bistrita-Nasaud. Un barbat de 37 de ani si-a lasat fiica de 15 ani insarcinata. Ironia sortii este ca si sotia barbatului este insarcinata, urmand sa nasca cu doar o luna inainte de fiica sa. Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Descoperire infioratoare pe marginea unui drum din Vaslui

Un barbat de 37 de ani din judetul Vaslui a fost gasit mort pe un drum comunal, politistii luand in calcul varianta ca el sa fi fost victima unui accident rutier, astfel ca au deschis o ancheta pentru a.

Fata violata din Vaslui e hartuita pe Internet. Iata detaliile intregii povesti

La zece luni de la viol si la cateva saptamani dupa ce agresorii ei au fost trimisi in arest, adolescenta din Vaslui violata de sapte tineri este hartuita din nou. De data aceasta, pe Internet. Fotografii.

Adolescenta de 17 ani din SUA, acuzata ca si-a convins prietenul sa se sinucida: Nu trebuie sa te gandesti la asta, trebuie doar sa o faci

O adolescenta de 17 ani din Statele Unite al Americii este acuzata ca si-a convins prietenul in varsta de 18 ani sa se sinucida, mesajele dintre cei doi fiind cele care au dezvaluit acest lucru, relateaza.

Pro TV a fost amendat pentru trei stiri, dar a scapat din nou fara sanctiune in cazul Maruta/fata din Vaslui

CNA a amendat, marti, cu 15. 000 de lei postul Pro TV pentru trei stiri in care a fost incalcata legislatia audiovizualului, inclusiv una in care au fost prezentate imagini de la locul unei sinucideri, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, CNA a analizat din nou cazul emisiunii La Maruta in care a fost prezentata fata violata din Vaslui, dar nici de data aceasta nu a fost votata o sanctiune, potrivit Paginademedia. ro.

Perchezitii la Consiliul Judetean si Prefectura din Vaslui

Procurorii anticoruptie au inceput mai multe perchezitii in aceasta dimineata la Consiliul Judetean Vaslui, Prefectura Vaslui si alte doua comune din judet, ne-au spus surse judiciare. DNA investigheaza fapte de coruptie legate de atribuirea unor contracte cu fonduri europene acordate prin POS Mediu, ne-au mai spus sursele citate.

VIDEO/FOTOGALERIE Cea mai pretiosa decapotabila din lume se prezinta Rolls-Royce Dawn

Rolls-Royce Dawn, cel mai sexi model al marcii britanice creat vreodata, dupa cum spune chiar fabricantul, este gata de lansare la Salonul Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie). Numele masinii, Dawn zori de zi, rasarit in limba engleza) sugereaza ca la inceputul unei zile orice e posibil. Modelul din care s-au inspirat designerii pentru aceasta decapotabila de lux cu patru locuri este Rolls-Royce Silver Dawn din 1952.

Joaquim Rodriguez a castigat etapa a 15-a din Vuelta

Spaniolul Joaquim Purito Rodriguez Katiusa) a castigat detasat duminica etapa a 15-a a Turului ciclist al Spaniei, apropiindu-se la doar o secunda de purtatorul tricoului rosu, italianul Fabio Aru Astana),.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )