Libnet.ro
UNICEF

08:45

O noua ELIMINARE SOC la Wimbledon! Castigatoarea de anul trecut a fost invinsa in turul II

B1 B1,
O noua ELIMINARE SOC la Wimbledon! Castigatoarea de anul trecut a fost invinsa in turul II

O noua supriza de proportii la Wimbledon. Garbine Muguruza 3 WTA), detinatoarea trofeului, a fost trimisa acasa, joi, de belgianca Alison Van Uytvanck 47 WTA). Spaniola a fost invinsa in trei seturi, cu. continuă pe B1

inca un rezultat SOC de la Wimbledon: Jucatoarea care a eliminat-o anul trecut pe Simona Halep e OUT!

Simona Halep mai scapa de o adversara redutabila la Wimbledon. Johanna Konta, cea care anul trecut a invins-o pe constanteanca in sferturile competitiei de la All England Club, a fost eliminata joi, in turul.

Wimbledon: Rafael Nadal continua competitia pe iarba londoneza; Marin Cilic (finalist anul trecut) si Stan Wawrinka, eliminati n turul doi

Dublu campion la Wimbledon in 2008 si 2010), Rafael Nadal nu a avut un meci usor cu Mikhail Kukushkin Kazahstan, locul 77 ATP), ibericul salvand nu mai putin de 11 mingi de break din cele 13 ale adversarului. Victoria i-a revenit liderului mondial dupa doua ore si 26 de minute, scor 6-3, 6-4, 6-3, obtinand calificarea in turul trei de la All England Club. Croatul Marin Cilic, favorit numarul trei si finalist anul trecut pe iarba londoneza, sau elvetianul Stan Wawrinka au parasit competitia in turul al doilea.

Peste 30.000 de romani au beneficiat, anul trecut, de proiectele in sanatate desfasurate de Roche Romania

Numarul campaniilor de preventie si educatie pentru sanatate desfasurate de Roche Romania, impreuna cu asociatiile de pacienti si ong-uri a fost, anul trecut, de 31, potrivit raportului de implicare in comunitate al companiei farmaceutice. Peste 21. 000 de teste de diagnostic si investigatii medicale au fost oferite gratuit pacientilor pentru identificarea unor boli grave.

INS: Anul trecut, aveam un medic la 335 de locuitori

Sistemul de sanatate a inregistrat anul trecut un numar de 58. 600 de medici, in crestere usoara fata de anul precedent, ceea ce inseamna ca unui medic i-au revenit in medie 335 de locuitori, releva datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS). De asemenea, activitatea din sistemul sanitar - public si privat - s8208;a desfasurat in peste 60. 000 de unitati sanitare.

Arbitrul telecom a aprobat, pentru al doilea an, cererea RCSRDS de a aplica propriilor clienti suprataxe la serviciile de roaming n UE / Suprataxele sunt mai mici dect cele de anul trecut

ANCOM arbitrul telecom) a aprobat, pentru al doilea an, cererea RCSRDS de a aplica propriilor clienti anumite suprataxe, in plus fata de tarifele nationale, pentru serviciile de roaming in UE, dar si in Norvegia, Islanda si Liechtenstein SEE), a anuntat autoritatea. Suprataxele maxime de roaming care pot fi aplicate de RCS RDS sunt mai mici decat cele de anul trecut. Conform reglementarilor UE, operatorii mobili care nu sunt in masura sa sustina comercial Roam like at home pot solicita si pot fi autorizati de autoritatea de reglementare, in urma unei analize, sa perceapa clientilor astfel de suprataxe.

VRANCEA Rezultate Bacalaureat 2018. Promovabilitatea in judet este de 68,14%, mai mica decat anul trecut

Rezultate Bacalaureat 2018 Vrancea au fost publicate pe edu. ro. 1965 de absolventi de liceu din judetul Vrancea au sustinut examenul de Bacalaureat 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )