Libnet.ro
UNICEF

20:45

O noua filmare arata cum avionul ucrainean este lovit de rachetele iraniene - VIDEO

Antena3 Antena3,
O noua filmare arata cum avionul ucrainean este lovit de rachetele iraniene - VIDEO

Publicatia americana The New York Times a publicat, marti, o noua filmare care arata cum avionul ucrainean doborat de fortele de securitate iraniene este lovit de cele doua rachete. continuă pe Antena3

VIDEO O noua filmare arata cum avionul ucrainean este lovit de rachetele iraniene

Publicatia americana The New York Times a publicat, marti, o noua filmare care arata cum avionul ucrainean doborat de fortele de securitate iraniene este lovit de cele doua rachete.

VIDEO New York Times publica o a doua filmare care arata ca avionul ucrainean este lovit de doua rachete

Imaginile de securitatea arata ca doua rachete iraniene, lansate la distanta de aproximativ 23 de secunde, au lovit avionul ucrainean in Iran pe 8 ianuarie, scrie New York Times.

Persoana care a postat video-ul cu racheta iraniana lovind avionul ucrainean a fost retinuta - Fars News

Persoana care a postat online imaginile video cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri este lovit de racheta iraniana, saptamana trecuta, a fost luat in custodia Garzilor Revolutionare iraniene, relateaza agentia de stiri semi-oficiala Fars, citata de Reuters.

Cine a doborat, de fapt, avionul ucrainean, in Iran. isi asuma responsabilitatea totala

Noi informatii cu privire la Tragedie aviatica la Teheran, care s-a prabusit la scurt timp dupa decolare. Iranul se declara vinovat pentru tragedia aviatica de la Teheran Mai multe surse au transmis zilele trecute ca vinovat de incidentul aviatic este de fapt Iranul. Aceasta informatie a fost confirmata astazi, dupa ce generalul de brigada, Amir .

Iran a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Avionul ucrainean, care s-a prabusit la inceputul acestei saptamani in Iran, zbura aproape de un sit militar sensibil si a fost doborat din cauza unei erori umane, a informat televiziunea de stat iraniana sambata, transmite Reuters.

Iranul a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Avionul ucrainean, care s-a prabusit la inceputul acestei saptamani in Iran, zbura aproape de un sit militar sensibil si a fost doborat din cauza unei erori umane, a informat televiziunea de stat iraniana sambata, transmite Reuters.

Cum a doborat Iranul avionul ucrainean: explicatiile Armatei. Aeronava s-a apropiat de un centru militar sensibil

Schimbare de pozitie la Teheran, unde presedintele iranian a recunoscut sambata dimineata ca tara sa a doborat din greseala avionul ucrainean Boeing 737 cu 176 de pasageri la bord, dupa ce initial a dezmintit categoric aceasta ipoteza.

UPDATE Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean. O eroare umana intr-un moment de criza provocat de aventurismul SUA

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat miercuri avionul ucrainean, insa spune ca uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintentionata. Pana acum, Teheranul a negat vehement ca aeronava ar fi fost doborata de una dintre rachetele sale. Zelenski: Asteptam de la Iran admiterea completa a vinovatiei si despagubiri pentru doborarea avionului nostruComunicatul dat de statul major de la Teheran pentru natiunea nobila si revolutionara a Iranului islamic .

VIDEO. Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

Iranul a recunoscut ca a doborat dintr-o eroare avionul Boeing 737 al companiei Ukrainian Airlines.

Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat 039;dintr-o eroare039; avionul Boeing 737 al companiei Ukrainian Airlines prabusit miercuri langa Teheran, prezentand scuze, dar aratand in acelasi timp spre responsabilitatea 039;aventurismului american039; in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )