Libnet.ro
UNICEF

20:30

Noua generatie Skoda Octavia RS, primele imagini

Auto Ro Auto Ro,
Noua generatie Skoda Octavia RS, primele imagini

La scurt timp de la publicarea primului set de imagini oficiale cu noua Octavia, pe Internet au aparut primele cadre cu noua Octavia RS. continuă pe Auto Ro

Oficial: Noua Skoda Octavia a fost dezvaluita

Dupa o serie de teasere, Skoda a decis sa dezvaluie in intregime noua generatie Octavia. Modelul a crescut in dimensiuni si beneficiaza de o serie de tehnologii disponibile in premiera: Adaptive Cruise Assistant, Intelligent Light Assistant si Automatic Parking Assistant.

O noua generatie de lideri republicani se configureaza dupa Mitt Romney.

O noua generatie de lideri republicani elaboreaza un discurs mult mai atragator pentru alegatorii americani decat argumentele conservatoare aparate de catre Mitt Romney, invins clar la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Presedintele democrat Barack Obama inca nu a depus juramantul pentru un al doilea mandat de patru ani, dar republicanii isi cultiva deja imaginea cu scopul reprezentarii partidului la alegerile din 2016, mizand pe Paul Ryan si Marco .

Noul BMW M6 Gran Coupe, primele imagini oficiale

BMW a publicat primul set de imagini oficiale cu cel mai nou sportiv la diviziei M. Este vorba despre noul M6 Gran Coupe, care va fi dezvaluit oficial cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )