Libnet.ro
UNICEF

18:00

O noua lovitura pentru Dragnea in razboiul cu Firea. Nume grele, mesaj de sustinere pentru primarul Capitalei

Antena3 Antena3,
O noua lovitura pentru Dragnea in razboiul cu Firea. Nume grele, mesaj de sustinere pentru primarul Capitalei

Liviu Dragnea primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea artistica si culturala a Bucurestiului semneaza o scrisoare deschisa prin care-si exprima. continuă pe Antena3

Lovitura pentru Dragnea: Mai multe mari personalitati au trimis o scrisoare deschisa prin care isi exprima solidaritatea cu Gabriela Firea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primeste o noua lovitura in razboiul cu Gabriela Firea. Mai multe personalitati din lumea medicala, artistica si culturala au semnat o scrisoare deschisa prin care isi.

Razboiul Firea-Dragnea. Cum s-au impartit taberele in PSD

Conflictul dintre primarul general Gabriela Firea si seful sau de partid Liviu Dragnea dezbina PSD pe zi ce trece. Cum s-au impartit liderii din teritoriu.

DRAGNEA primeste o noua LOVITURA! inca un GREU DIN PARTID anunta ca nu il mai sustine: S-a umplut paharul

Deputatul PSD Razvan Rotaru se alatura membrilor care critica modul in care partidul este condus si anunta ca nu il va sustine pe Dragnea, in cazul in care acesta va dori sa candideze la alegerile.

Dragnea, plan pentru anihilarea lui Firea. Pe cine a ales liderul PSD sa fie in fruntea filialei din Bucuresti

Liviu Dragnea a ales omul care sa o debarce pe Gabriela Firea din fruntea filialei din Bucuresti. Luna viitoare vor avea loc alegeri interne. Serban Nicolae va intra in cursa cu sprijinul actualului sef al.

Noua lovitura crunta pentru Iohannis. Puterea sa favorita, in pericol

Lovitura naucitoare pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului este in pericol sa piarda una dintre cele mai importante puteri ale sale. Zilele acestea s-a vehiculat ca ministrul justitiei,.

LOVITURA pentru soferi! Abia se va mai putea circula dupa noua TAXA de COSMAR! MILIOANE DE ROMANI afectati

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca o noua taxa auto va intra in vigoare de la 1 ianuarie - 31 martie 2019, precizand ca incas e lucreaza la forma finala, dar si formula de.

Lovitura pentru VIKTOR ORBAN! Mesaj transant de la Bruxelles: Nu va exista un tratament favorabil

Conservatorul german Manfred Weber, care aspira sa devina viitorul presedinte al Comisiei Europene, a exclus joi orice tratament favorabil pentru premierul ungar Viktor Orban in chestiuni care afecteaza valorile.

Probleme pentru Dragnea! Greii din PSD au inceput sa ia lumina de la Ponta (FOTO)

Atacurile lui Victor Ponta impotriva lui Liviu Dragnea sunt la ordinea zilei, si asta chiar in contextul in care sunt tot mai multe voci din PSDcritica modul in care este condus partidul. Cel mai recent, G.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )