Libnet.ro
UNICEF

18:30

Noua posturi de medici la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, scoase la concurs

Adevărul Adevărul,
Noua posturi de medici la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, scoase la concurs

Un deficit de noua medici exista, in prezent la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Cea mai mare lipsa de cadre medicale este la sectia ATI. continuă pe Adevărul

Panouri solare pentru incalzirea apei menajere la Spitalul Judetean de Urgenta din Vaslui

Cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Vaslui va beneficia de un proiect modern de incalzire a apei menajere, prin montarea unor panouri solare, transmite Agerpres.

Vladoianu a fost inlocuit de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta

Cristian Vladoianu a fost inlocuit de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a confirmat aceasta schimbare.

Pandurii Targu Jiu s-au calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins Ripensia Timisoara, scor 3-0

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 3-0 2-0), echipa Ripensia Timisoara, din Liga a V-a, relateaza.

ACS Poli Timisoara - Pandurii Targu Jiu, scor 2-3, in Liga I

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-2 1-1), echipa ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de.

Taxa pe botosei de la Spitalul Judetean Satu Mare a fost abrogata

Consilierii judeteni au aprobat in sedinta de luni proiectul de hotarare privind abrogarea taxei pe botosei aplicata la Spitalul Judetean de la inceputul lunii iunie, prin decizia Consiliului Judetean. Decizia a venit in urma suspendarii acesteia de catre Tribunalul Satu Mare.

FOTO Spitalul Judetean din Slatina isi schimba infatisarea prin extinderea sectiei Urgente

In cursul saptamanii viitoare ar urma sa demareze, in municipiul Slatina, ample lucrari de extindere a sectiei Primiri Urgente a Spitalului Judetean, lucrari ce vor schimba structura fizica a unitatii sanitare etalon din judet si, in general, intreaga imagine de ansamblu a acestuia la 40 de ani de la infiintare. Extinderea UPU va fi insotita, ulterior, de modernizarea sa prin dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie.

ANI a pus tunurile pe Spitalul Judetean din Targoviste

Agentia Nationala de Integritate a cerut zilele trecute documente privitoare la echipa de conducere a spitalului Judetean Targoviste si a Consiliului de Administratie. ANI vrea sa verifice eventualele situatii de incompatibilitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )