Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noua tematica pentru examenele nationale. Ministrul Educatiei, anunt de ultim moment!

Antena3 Antena3,
Noua tematica pentru examenele nationale. Ministrul Educatiei, anunt de ultim moment!

Sorin Cimpeanu a vorbit, miercuri seara, despre examenele nationale care s-ar putea desfasura in sistem traditional, cu prezenta celor implicati la scoala. El a subliniat ca metodologia de examen va fi adaptata in functie de cele intamplate in timpul pandemiei de COVID-19. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei, anunt de ultima ora. Cum vor functiona gradinitele de stat in scenariul galben si rosu

Ministrul Educatiei vine cu informatii noi cu privire la programul gradinitelor, odata cu redeschiderea scolilor. in vreme ce scolile vor fi redeschise fizic doar in zonele unde situatia epidemiologica o permite, gradinitele par sa aiba regim special. Ce trebuie sa stie parintii Sorin Campeanu a fost invitat in cursul serii de duminica in cadrul emisiunii .

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Tematica de examen pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat va fi adaptata la realitatile acestui an (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat miercuri seara, in platoul B1 TV, despre recuperarea materiei pe care elevii au pierdut-o in timpul orelor online si mai ales despre o serie de masuri ce au fost.

Anunt de ultima ora pentru elevii din Romania. Ministrul Educatiei: As vrea sa adaug o precizare importanta

Dupa anuntarea inceperii semestrului doi din 8 februarie, fizic, Sorin Cimpeanu a venit cu noi informatii. in afara de orele de recuperare a materiei, ministrul spune ca noua OUG va mai cuprinde si alte reglementari. Ministrul Cimpeanu mai anunta ca profesorii vor fi platiti cu 100 de lei impozabili pe ora de recuperare. Orele de .

UPDATE Ministrul Educatiei: Vom avea manuale in decembrie. Nu e deloc bine Despre planurile-cadru la liceu: Peste 4.000 de propuneri

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca manualele pentru viitorul an scolar nu vor ajunge la elevii de clasa a noua mai devreme de luna decembrie, situatie despre care spune ca nu e deloc bine.

Ministrul Educatiei: 6.000 de angajati din invatamant s-au vaccinat deja. 80.000 de angajati sunt programati pentru vaccinare, sunt inscrisi in platforma

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat duminica seara ca tot mai multi angajati din invatamant si-au manifestat dorinta de a se vaccina. 000 dintre acestia au fost deja vaccinati, iar 80. 000 su.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, despre reprogramarea cadrelor didactice la vaccinare: Se amana din motive obiective, factorul limitativ fiind acela al numarului de doze de vaccin disponibile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in platoul B1 TV despre amanarea vaccinarii, in cazul unor cadre didactice, dispusa in contextul in care nu mai sunt suficiente doze de vaccin in tara, iar.

MINISTRUL EDUCATIEI: Deschiderea scolilor nu este conditionata de vaccinarea cadrelor didactice

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti, ca deschiderea scolilor pe data de 8 februarie nu este conditionata de vaccinarea anti-COVID a cadrelor didactice, ci de evolutia epidemiologica.

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei: Profesorii nu sunt obligati sa se vaccineze

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 ca profesorii nu vor fi obligati sa se vaccineze, deoarece nu exista aceasta obligativitate.

Cine are ultimul cuvant cu privire la redeschiderea scolilor. Ministrul Educatiei: Daca discutam de deschiderea scolilor versus deschiderea restaurantelor, eu intelegpierderile suferite de HoReCa, insaaleg deschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca prioritara este redeschiderea scolilor, insa in acest context, dreptul la sanatate, conditiile sanitare, evolutia epidemiologica vor avea intaietate, din p.

Elevii de clasa a IX-a nu vor avea manuale. Ministrul Educatiei: Asta nu este deloc bine

Elevii de clasa a IX-a nu vor avea manuale la inceputul noului semestru, iar potrivit ministrului Educatiei nici nu vor avea, cel putin pana in luna decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )