Libnet.ro
UNICEF

09:30

O noua victima. Un barbat a fost ucis de urs in judetul Dambovita

Hotnews Hotnews,
O noua victima. Un barbat a fost ucis de urs in judetul Dambovita

Un barbat din comuna damboviteana Moroieni a fost ucis de un urs. Este a doua victima dupa cea din week-endul trecut. continuă pe Hotnews

Panica intr-o comuna din Dambovita! Un barbat a fost ucis de urs

Un barbat a fost ucis de urs, miercuri dimineata, langa comuna Moroieni, judetul Dambovita. Atacul a avut loc in aceeasi zona unde au mai avut loc trei atacuri. Un batran in varsta de 71 de ani a murit,.

Un barbat a fost UCIS de urs in Dambovita. Este a patra persoana atacata in ultima saptamana

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost ucis de urs, miercuri dimineata, in satul Muscel, comuna Moroieni, din judetul Dambovita. Incidentul s-a petrecut pe acelasi fond de vanatoare, la o distanta.

inca un barbat a fost ucis de un urs in Dambovita. Plumb: Incidentul, in zona unde s-a instituit carantina. Prefectul: E vorba de braconaj

UPDATE 10:10 Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, spune ca a fost depasit numarul optim de ursi de pe fondurile de vanatoare din judet si ca au fost facut demersuri pentru a.

Rovana Plumb: Incidentul din Dambovita - in zona in care e carantina, pe acelasi fond de ...

Incidentul petrecut miercuri in localitatea damboviteana Moroieni, unde un barbat a fost ucis de un urs, are loc pe acelasi fond de vanatoare, la o distanta de aproximativ zece kilometri de locul in care au avut loc incidentele de sambata, cand trei oameni au fost atacati de urs, a afirmat Ministrul Mediului, Rovana Plumb, scrie Mediafax. Stire in curs de actualizare. Citeste si: Barbat ucis de urs intr-o localitate din Dambovita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )