Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul ambasador al Iranului la ONU, contestat de Statele Unite

B1 B1,
Noul ambasador al Iranului la ONU, contestat de Statele Unite

Statele Unite contesta numirea diplomatului Hamid Aboutalebi in functia de ambasador al Iranului la Natiunile Unite, din cauza presupusului rol al acestuia in luarea de ostatici de la ambasada americana din. continuă pe B1

Statele Unite contesta noul ambasador al Iranului la ONU

Statele Unite contesta numirea diplomatului Hamid Aboutalebi in functia de ambasador al Iranului la Natiunile Unite, din cauza presupusului rol al acestuia in luarea de ostatici de la ambasada americana din Teheran, in anul 1979, relateaza Mediafax.

John Kerry: Statele Unite vor reactiona imediat daca Iranul reia purificarea uraniului

Statele Unite vor reactiona imediat daca Iranul reia purificarea uraniului, a avertizat secretarul de stat american, John Kerry, informeaza AFP, citata de Mediafax. Se stie public ca avem in vedere o perioada d.

Statele Unite ii cer lui Vladimir Putin sa inceteze destabilizarea Ucrainei si avertizeaza cu noi sanctiuni

Statele Unite ii cer presedintelui rus Vladimir Putin sa inceteze actiunile care au scopul destabilizarii Ucrainei, exprimand preocupare pentru escaladarea situatiei din cauza presiunilor ruse, relateaza.

John Kerry: Daca Iranul reia purificarea uraniului, Statele Unite vor reactiona imediat

Daca Iranul va relua programul de imbogatire a uraniului, si va obtine material suficient pentru fabricarea unei arme nucleare, situatia va genera un raspuns imediat al Statelor Unite, avertizeaza secretarul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )