Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul coronavirus nu moare vara. Arafat: E posibil sa se piarda din puterea transmiterii, dar inca nu stim

Antena3 Antena3,
Noul coronavirus nu moare vara. Arafat: E posibil sa se piarda din puterea transmiterii, dar inca nu stim

Caldura poate reduce rata de raspandire a noului coronavirus, dar nu ucide virusul, a explicat Raed Arafat, miercuri, la Antena 3. continuă pe Antena3

Mike Pompeo spune ca sunt dovezi enorme ca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a declarat, duminica, la emisiunea This Week de la ABC, ca exista dovezi enorme ca noul coronavirus are ca origine un laborator din Wuhan.

Bilantul Covid-19 in inchisori - 17 angajati ANP depistati pozitiv, niciun detinut infectat cu noul coronavirus. Ministerul Justitiei: O performanta notabila

Faptul ca niciun detinut din sistemul penitenciar din Romania nu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, in timp ce un numar foarte mic de angajati ai ANP au fost infectati, raportat la numarul total de politisti de penitenciare, reprezinta o performanta notabila, arata Ministrul Justitiei intr-un comunicat.

12 constanteni au murit infectati cu noul coronavirus. Ultimul caz, o femeie de 71 de ani

O femeie de 71 de ani din Constanta a murit la 5 mai din cauza infectiei cu noul coronavirus. La nivel national, s-au inregistrat 858 de decese.

Alte sase decese legate de noul coronavirus, confirmate. Bilantul mortilor ajunge la 864

Sase noi decese legate de infectia cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri seara, potrivit unui anunt al Grupului de Comunicare Strategica. Bilantul total al mortilor, in Romania, ajunge la 864.

Un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

IPJ Tulcea ne informeaza ca miercuri, 6 mai, un politist din Tulcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. S-au luat masuri suplimentare in sediul IPJ.

Rusia inregistreaza peste 10.000 de contaminari cu noul coronavirus a patra zi la rand

Peste 10. 500 de contaminari cu noul coronavirus au fost inregistrate in Rusia in utimele 24 de ore, iar bilantul a crescut la 165. 929 de cazuri, a anuntat miercuri celula rusa de criza, relateaza Reuters.

Un calugar de la Manastirea Putna infectat cu noul coronavirus a fost transportat cu elicopterul la Bucuresti

Transferul a fost facut cu un elicopter SMURD in dupa-amiaza zilei de marti, 5 mai. Surse medicale sustin ca pacientul era infectat cu noul coronavirus, avea probleme pulmonare grave si era intubat. Transferul de la spital pana la Aeroportul Stefan cel Mare a fost facut cu o ambulanta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava.

Un pompier din Urziceni a trimis in izolare 30 de colegi. Cum s-a imbolnavit militarul cu noul coronavirus

Un pompier din cadrul Detasamentului din Urziceni a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Militarul a fost infectat de sotia sa, asistenta medicala la spitalul din localitate. in prezent, 30 de colegi ai barbatului se afla acasa in zolare.

Bolnavii infectati cu noul coronavirus din Bistrita pot fi salvati cu ajutorul unui aparat de ultima generatie

Bolnavii in stare critica, infectati cu noul coronavirus din judetul Bistrita-Nasaud mai o sansa. Un aparat de ultima generatie pentru recoltarea plasmei a fost donat Spitalului Judetean din Bistrita. Astfel, o persoana vindecata de COVID-19 poate salva la randul sau persoane aflate la Terapie Intensiva.

EXCLUSIV OMS recomanda tarilor sa depisteze cazurile de COVID-19 aparute inainte de raportarea oficiala a bolii. Medicul Adrian Marinescu, despre posibilitatea ca noul coronavirus sa fi circulat in Romania mai devreme

EXCLUSIV Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda statelor sa reanalizeze testele aplicate pacientilor care, inainte ca noul coronavirus sa fie confirmat oficial, au fost diagnosticati cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )