Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Adevărul Adevărul,
Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre pacientii diagnosticati cu infectia Covid 19 s-au vindecat. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienti s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienti s-au vindecat, arata cel mai recent raport.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Au murit inca doua femei. Cati au fost infectati

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca doua femei care suferau de afectiuni grave, dar au fost diagnosticate si cu Covid 19 au decedat.

Mesajul de 15 mai al medicului care a vindecat cei mai multi romani de coronavirus: Marea responsabilizare si nu marea relaxare!

Virgil Musta, medicul infectionist timisorean care a vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus, face apel la oameni sa nu stearga cu buretele ce am castigat pana acum si sa nu ajungem sa traim din nou cu totii cu teama ca totul poate scapa de sub control, in conditiile in care tara noastra a reusit pana acum sa tina situatia sub control, in special datorita responsabilitati manifestate de marea majoritate a romanilor.

Bulgaria si Romania, printre tarile cu cei mai multi angajati in companii de marime medie

Rocentajul cetatenilor care lucrau in 2017 in companii de marime medie din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene era de 16,9%, cel mai ridicat nivel fiind in Luxemburg 25%), Lituania 23%), Estonia si Letonia ambele cu 22%), Bulgaria 21,2%) si Romania 20,5%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Coronavirus in judetul Hunedoara. inca doua decese: un muncitor la cablaje auto si un barbat de 62 de ani

Inca doua decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus au fost raportate miercuri, in judetul Hunedoara.

O femeie din Gradinari, confirmata cu noul coronavirus. A fost depistata intr-o actiune de testare a populatiei in judetul vecin

O femeie care se trata pentru afectiuni mai vechi in spitalul din Dragapani, din judetul Valcea, este cazul cu nr. 52 confirmat cu noul coronavirus din judetul Olt.

Marturisirea facuta de italianul considerat pacientul zero, prima persoana infectata cu noul coronavirus: in Romania eram un delincvent

Cesare Emendatori este prima persoana infectata cu noul coronavirus care s-a aflat pe teritoriul tarii noastre. El este casatorit cu o romanca si a venit in judetul Gorj, unde locuiesc socrii sai, si in Targu Jiu, unde detine un apartament. Italianul a povestit clipele de cosmar prin care a trecut.

Un nou deces cauzat de infectia cu noul coronavirus la Constanta: o femeie in varsta de 77 de ani

In judetul Constanta avem 14 persoane care au decedat dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus. La nivel national, numarul victimelor a ajuns la 1036.

Spania. Cel mai mic bilant al contaminarilor zilnice cu noul coronavirus din ultimele doua luni

Numarul zilnic al contaminarilor cu noul coronavirus in Spania a atins marti cel scazut nivel din ultimele doua luni, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza Reuters.

OMS: S-ar putea ca noul coronavirus sa nu fie eradicat niciodata

Noul coronavirus ar putea deveni endemic precum HIV, transmite Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care a avertizat impotriva oricarei incercari de a prezice cat timp va circula si a solicitat un efort masiv pentru a-l contracara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )