Libnet.ro
UNICEF

22:00

Coronavirus in judetul Hunedoara. inca doua decese: un muncitor la cablaje auto si un barbat de 62 de ani

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in judetul Hunedoara. inca doua decese: un muncitor la cablaje auto si un barbat de 62 de ani

Inca doua decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus au fost raportate miercuri, in judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Au murit inca doua femei. Cati au fost infectati

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca doua femei care suferau de afectiuni grave, dar au fost diagnosticate si cu Covid 19 au decedat.

Coronavirus in Romania: inca noua decese legate de coronavirus. Ne apropiem de pragul de 1.000 de persoane

Autoritatile au anuntat marti dimineata inca noua decese din cauza coronavirusului, bilantul total ajungand la 991. Victimele au intre 31 de ani si 47 de ani. Cel de 31 de ani suferea de obezitate.

inca sase decese din pricina Covid-19. Bilantul victimelor a ajuns la 945

Autoritatile anunta inca sase decese la persoane testate pozitiv la noul coronavirus. Numarul total al persoanelor decedate ajunge la 945. Cea mai tanara persoana avea 47 de ani si era din judetul Alba.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienti s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Trei sferturi dintre pacienti s-au vindecat, arata cel mai recent raport.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Bilant optimist la spitalul din Deva

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Autoritatile au prezentat un bilant mai optimist fata de zilele precedente.

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cinci angajati ai Ambulantei Brad s-au infectat cu Covid 19

Coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cinci angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, sectia din Brad, s-au infectat cu Covid 19.

inca 20 decese provocate de coronavirus. Cea mai tanara victima avea 27 de ani. Bilantul epidemiei a ajuns la 1.036 morti

Bilantul epidemiei de coronavirus in Romaniaa ajuns, miercuri seara, la 1. 036 decese. Ultimele 20 de victime raportate aveau intre 27 si 90 de ani si erau din Bacau, Sibiu, Dambovita, Constanta,.

CORONAVIRUS |inca noua decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 991

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, ca inca noua pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat. Astfel, bilantul victimelor, la nivel national, ajunge la 991. A 983-a victima .

CORONAVIRUS |inca noua decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul victimelor a ajuns la 1016

UPDATE, 13 mai, 11:05: Alte noua persoane testate pozitiv cu noul coronavirus s-au stinsdin viata, bilantul total ajungand la 1016, potrivit unu anunt facut de Grupul de Comunicare Strategica. Mai.

inca trei decese in R. Moldova, cauzate de COVID-19

Inca trei persoane au pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie de 80 de ani din Chisinau, o femeie de 64 de ani din Edinet si un barbat de 60 de ani din Orhei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )