Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul ministru al Educatiei, despre Evaluarea Nationala si admiterea in liceu. Anisie: Este o fierbere in sistem, dar vreau sa-i linistesc pe parinti si copii (VIDEO)

B1 B1,
Noul ministru al Educatiei, despre Evaluarea Nationala si admiterea in liceu. Anisie: Este o fierbere in sistem, dar vreau sa-i linistesc pe parinti si copii (VIDEO)

Monica Anisie, noul ministru al Educatiei, a precizat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca va milita pentru pastrarea actualei modalitati de Evaluare Nationala si admitere in liceu, cel putin in ceea ce-i. continuă pe B1

Noul ministru al Educatiei si mostenirea grea a guvernarii PSD. Anisie: Fostul Minister al Cercetarii a lasat in bugetul public o datorie de 150 de milioane de euro (VIDEO)

Ministrul Monica Anisie a precizat, luni seara, in direct pe B1 TV, ca fostul Minister al Cercetarii - portofoliu unit de PNL cu cel al Educatiei - a lasat in bugetul public o datorie de 150 de milioane de euro di.

Noul ministru al Economiei doreste ca Romgaz sa intre in locul ExxonMobil in proiectul din Marea Neagra Acelasi lucru l-a spus si Iulian Iancu (PSD) in urma cu o saptamana

Virgil Popescu, noul ministru al Economiei, spune ca isi doreste ca producatorul roman de gaze Romgaz sa incerce sa intre in consortiu cu OMV Petrom, in locul americanilor de la ExxonMobil, in proiectul din Marea Neagra. Interesant este ca acelasi mesaj l-a transmis, in urma cu o saptamana, si Iulian Iancu PSD), presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor. Afirmatiile au fost facute in conditiile in care nu este sigur ca ExxonMobil vrea sa isi vanda participatia din Marea Neagra, existand zvonuri in acest sens, dar neconfirmate oficial.

Noul ministru al Apararii constata ca romanii au armament vechi de 30 de ani

Noul ministru al Apararii, generalul r) Nicolae Ciuca, a facut o vizita - surpriza la unitatea de v.

Olguta Vasilescu, scrisoare deschisa pentru noul ministru al Muncii, dupa o emisiune a Antenei 3: Va lansez o provocare

Olguta Vasilescu i-a adresat o scrisoare deschisa noului ministru al Muncii, Violeta Alexandru in care ii reproseaza directia spre care a canalizat dezbaterea publica. Catre Ministerul Muncii si Prote.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )