Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noul ministru al MApN, Gabriel Les, a preluat mandatul de la predecesorul sau, Mihnea Motoc

România Liberă România Liberă,
Noul ministru al MApN, Gabriel Les, a preluat mandatul de la predecesorul sau, Mihnea Motoc

Noul ministru al Apararii Nationale, Gabriel Les, a preluat, joi, stafeta de la predecesorul sau, Mihnea Motoc, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul institutiei. continuă pe România Liberă

Noul ministru al Culturii, Ionut Vulpescu, si-a preluat mandatul: Trebuie sa continui, in primul rand, proiectele pe care le-am facut eu

Noul ministru al Culturii, Ionut Vulpescu, si-a preluat mandatul de ministru al Culturii si Identitatii Nationale, joi dimineata, si a declarat ca trebuie sa continuie, in primul rand, proiectele pe care le-a facut.

Noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, si-a preluat mandatul cu usile inchise la Ministerul Educatiei. Nastase a refuzat sa discute cu jurnalistii

Noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, a evitat sa discute cu jurnalistii, la sosirea sa la sediul ministerului. Demnitarul a preluat mandatul in urma unei discutii de doua ore cu Mircea Dumitru, cel care a detinut portofoliul pana miercuri.

Noul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si-a preluat mandatul de la Dragos Pislaru: Prioritatea zero e bugetul, trebuie sa dam ordonante de crestere a pensiilor si salariilor

Noul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a ajuns, joi dimineata, la sediul institutiei, unde a preluat mandatul de la Dragos Pislaru. in acest context, ea a afirmat ca prioritatea zero este bugetul pentru 2017.

Carmen Daniela Dan a preluat mandatul de la fostul ministru de Interne. Dragos Tudorache: Azi plec la Bruxelles. Ma intorc la familie, la postul meu de la Comisia Europeana

Noul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, si-a preluat, joi dimineata, mandatului de la Dragos Tudorache. La intrarea in sediul MAI, ea a declaat ca va prelua mandatul potrivit protocolului.

Ce functii a mai ocupat Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les

Gabriel Les a fost ales in 11 decembrie senator de pe listele PSD, fiind la primul mandat de parlamentar. inaintea alegerilor acesta a fost secretar de stat in MApN.

Florin Iordache si-a preluat mandatul la Justitie

Florin Iordache, noul ministru al Justitiei, a declarat, joi, la preluarea mandatului de la Raluca Pruna, ca intarirea statului de drept si cresterea increderii cetateanului in actul de.

Reactia Ralucai Pruna, dupa ce noul ministru al Justitiei, Florin Iordache, a declarat ca o Lege a amnistiei si gratierii ar fi de bun augur: Nu cred ca rezolva problemele din penitenciare. Am goli inchisorile, dar ele s-ar umple din nou

Fostul ministru al Justitiei, Raluca Pruna, considera ca o Lege a amnistiei si gratierii nu va rezolva problemele din penitenciare. Precizarile vin dupa ce Florin Iordache, care a preluat mandatul la Justitie, a declarat ca un astfel de act normativ ar fi de bun augur.

inregistrare EXPLOZIVA cu noul MINISTRU AL AGRICULTURII: Am intrat DIN CONVINGERE in PCR (VIDEO)

Noul Ministru al Agriculturii Petre Daea a declarat intr-o emisiune din 2004 realizata de Robert Turcescu ca a intrat in Partidul Comunist Roman din proprie convingere, informeaza Flux.

Noul ministru al Tineretului si Sportului si-a prezentat planurile. Cere o marire de buget si vrea sa construiasca multe baze

Marius Dunca, noul ministru al Tineretului si Sportului din cabinetul lui Sorin Grindeanu, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare.

Noul ministru de Interne, POLEMICI cu Marian GODINA: Confunda GHERETELE DE ZIARE CU LIBRARIILE. Sa NU incurce carutele cu masinile de politie (FOTO)

Politistul Marian Godina sustine, intr-o postare pe Facebook, ca a fost atentionat cu privire la noul ministru al Internelor, Carmen Dan, cea cu care s-a contrazis public cu privire la existenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )