Libnet.ro
UNICEF

09:45

Noul presedinte al CCIR: Vrem sa luam din ONRC doar serviciile legate de infiintarea firmelor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Noul presedinte al CCIR: Vrem sa luam din ONRC doar serviciile legate de infiintarea firmelor

Noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a declarat ca unul dintre obiectivele sale la sefia institutiei este preluarea de la Ministerul Justitiei a unei parti a Oficiului National al Registrului Comertului. continuă pe Wall-Street Ro

Siria isi alege noul presedinte al tarii

Aproximativ 15 milioane de cetateni sirieni sunt asteptati marti la urne pentru a vota noul presedinte al tarii, desi multi oficiali occidentali considera ca scrutinul este doar o farsa, actualul sef de stat, Bashar al-Assad, urmand sa obtina fara probleme cel de-al treilea mandat, relateaza BBC.

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, functie ramasa vacanta dupa arestarea fostului sef al institutiei, Mihai Vlasov. De altfel, Daraban, care era presedintele.

David Cameron: Rusia trebuie sa recunoasca oficial noul presedinte ucrainean

Premierul britanic David Cameron l-a indemnat joi pe presedintele rus Vladimir Putin sa recunoasca oficial si sa colaboreze cu noul presedinte ucrainean Pero Porosenko .

Mihai Daraban, noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei: Vom sustine inceperea mineritului

Mihai Daraban a fost ales vineri, 6 iunie, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romanei, functie ramasa libera dupa ce Mihail Vlasov a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea mita.

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )