Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

B1 B1,
Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, functie ramasa vacanta dupa arestarea fostului sef al institutiei, Mihai Vlasov. De altfel, Daraban, care era presedintele. continuă pe B1

Mihai Daraban, noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei: Vom sustine inceperea mineritului

Mihai Daraban a fost ales vineri, 6 iunie, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romanei, functie ramasa libera dupa ce Mihail Vlasov a fost prins in flagrant de procurorii DNA in timp ce primea mita.

Mihai Daraban a devenit presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Vom milita pentru independenta energetica

Mihai Daraban a fost ales vineri, 6 iunie, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Daraban, in varsta de 46 de ani, conduce de la inceputul anilor 2000 Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.

Camera de Comert si Industrie are un nou presedinte dupa arestarea lui Mihai Vlasov

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), functie ramasa vacanta dupa arestarea fostului sef al institutiei, Mihai Vlasov. Daraban ocupa pana la aceasta numire functia de presedinte al Camerei de Comert si.

Noul presedinte al CCIR: Vrem sa luam din ONRC doar serviciile legate de infiintarea firmelor

Noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a declarat ca unul dintre obiectivele sale la sefia institutiei este preluarea de la Ministerul Justitiei a unei parti a Oficiului National al Registrului Comertului.

Siria isi alege noul presedinte al tarii

Aproximativ 15 milioane de cetateni sirieni sunt asteptati marti la urne pentru a vota noul presedinte al tarii, desi multi oficiali occidentali considera ca scrutinul este doar o farsa, actualul sef de stat, Bashar al-Assad, urmand sa obtina fara probleme cel de-al treilea mandat, relateaza BBC.

David Cameron: Rusia trebuie sa recunoasca oficial noul presedinte ucrainean

Premierul britanic David Cameron l-a indemnat joi pe presedintele rus Vladimir Putin sa recunoasca oficial si sa colaboreze cu noul presedinte ucrainean Pero Porosenko .

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )