Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liga I va trece la un sistem cu 14 echipe din sezonul viitor

B1 B1,
Liga I va trece la un sistem cu 14 echipe din sezonul viitor

Liga 1 va trece la un sistem cu 14 echipe din sezonul viitor, iar formatiile din campionatul intern nu vor mai putea achizitiona jucatori din ligile inferioare, relateaza Digi 24. Potrivit noului sistem al Ligii 1,. continuă pe B1

Liga I va avea 14 echipe in sezonul 2015-2016 - Se va juca cu play-off si play-out

Adunarea Generala Extraordinara a LPF a votat, marti, pastrarea sistemului competitional cu 14 echipe in Liga I, la finalul acestei editii urmand sa retrogradeze sase echipe si sa promoveze doua din liga secunda, informeaza Mediafax.

Liga 1 va avea 14 echipe (oficial)

Liga 1 isi pastreaza proiectul de micsorare a numarului de echipe incepand cu sezonul viitor, a anuntat marti Liga Profesionista de Fotbal.

LPF: Ramane stabilit ca in sezonul viitor Liga I sa aiba 14 echipe si sistem play-off/play-out

Liga Profesionista de Fotbal LPF) a nu a mai adus nicio modificare la hotararea luata anul trecut, cand s-a decis ca din sezonul 2015-2016 numarul echipelor din primul esalon sa fie redus la paisprezece. Membrii prezenti la sedinta au d .

Gata cu un campionat-somnifer: Liga I va avea un format dinamic si palpitant din vara. Toate detaliile noului sistem

Primul esalon are un nivel jalnic in acest moment si adevarata provocare pentru spectatori e sa nu adoarma in timpul meciurilor. Din sezonul viitor insa, exista speranta ca vom asista la partide mai interesante.

U Cluj pierde in fata unei echipe din liga secunda a Rusiei

Echipa U Cluj a pierdut, luni, amicalul disputat in Turcia contra formatiei Sinik Iaroslav, echipa care activeaza in al doilea esalon al fotbalului din Rusia.

Surprize uriase in Cupa Angliei: Chelsea si Manchester City, eliminate de echipe din divizii inferioare

Cupa Angliei si-a reconfirmat sambata supranumele de cea mai frumoasa competitie a fotbalului si a produs doua surprize majore: Chelsea a fost invinsa pe propriul teren de Bradford League One - a treia divizie valorica a fotbalului englez), iar Manchester City a pierdut cu Middlesbrough Championship, a doua liga valorica).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )