Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noul stadion de fotbal din Craiova, inaugurat

România Liberă România Liberă,
Noul stadion de fotbal din Craiova, inaugurat

Noul stadion din Craiova a fost inaugurat vineri seara cu un meci amical intre CS Universitatea - Slavia Praga, la eveniment fiind prezenti si vicepremierul Paul Stanescu si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, fost primar al municipiului Craiova, care a declarat ca realizarea stadionului este un vis implinit. continuă pe România Liberă

Noul stadion din Craiova de 54 de milioane de euro, preluat oficial de la Primarie. Arena din Banie nu are avize din partea ISU, FRF si LPF

Noul stadion din Craiova a fost preluat marti dimineata de autoritatile locale. Arena din Banie nu are in momentul de fata avize din partea ISU, FRF si LPF, insa va fi inagurata vineri, cu un meci amical intre CSU Craiova si Slavia Praga.

Noul stadion de 54 de milioane de euro isi deschide astazi portile. Tudor Ghoerghe si Cristi Minculescu vor face spectacol la Craiova VIDEO

Noul stadion din Craiova in valoare de 54 de milioane de euro va fi inagurat astazi cu un meci amical intre CSU Craiova si Slavia Praga.

Imagini spectaculoase de la ceremonia de inauguare a stadionului din Craiova - VIDEO

Joi, echipa de fotbal CS Universitatea Craiova inaugureaza noul stadion Ion Oblemenco cu prilejul unui meci amical cu campioana Cehiei, Slavia Praga. Acest meci se desfasoara cu casa inchisa,.

Noul stadion de 54 de milioane de euro isi deschide astazi portile VIDEO

Noul stadion din Craiova in valoare de 54 de milioane de euro va fi inagurat astazi cu un meci amical intre CSU Craiova si Slavia Praga.

FOTOGALERIE Compania Nationala de Investitii a finalizat lucrarile la Stadionul din Craiova. Arena are peste 30.000 de locuri si a costat 240 milioane lei

Compania Nationala de Investitii a finalizat lucrarile la Stadionul din Craiova, a facut receptia obiectivului si acesta a fost predat primariei, anunta Ministerul Dezvoltarii intr-un comunicat de presa. Stadionul a costat aproximativ 240 milioane lei, are 30. 983 de locuri si a fost construit in aproximativ 2 ani. Stadionul nu are deocamdata avizele din partea ISU, FRF si LPF, sarcina obtinerii acestora revenind beneficiarului, respectiv Primaria municipiului Craiova, potrivit sursei citate.

Ministrul Muncii, primele imagini de la proiectul sau de suflet, stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a luat joi parte la inaugurarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova, proiectul sau de suflet. Proiectul a inceput inca din perioada in care aceaasta era primar.

Slavia Praga strica sarbatoarea inaugurarii noului stadion din Craiova

Cehii de la Slavia Praga au venit la Craiova ca la un meci oficial si au administrat un categoric 4-0 celor de la CS Universitatea la inaugurarea noului stadion din Banie.

Contract de exclusivitate pentru stadionul din Craiova

Marcel Popescu, presedintele CSU Craiova, a anuntat ca exista un contract exclusiv pentru folosirea noului stadion din Banie.

Alerta in Germania. Aeroportul din Hamburg a fost inchis

Aeroportul international din Hamburg a fost inchis, joi seara, timp de aproximativ o ora, dupa ce doi indivizi au patruns pe una dintre pistele aeroportului, a anuntat un purtator de cuvant al.

Proprietarul celui mai mare retailer din Balcani a fost arestat in Londra

Ivica Todoric, proprietarul Agrokor, celmai mare retailer din Balcani, a fost arestat in Londra, in baza unui mandat european de arestare, emis de Croatia. Todoric a declarat, in fata unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )