Libnet.ro
UNICEF

01:05

Novak Djokovic a castigat turneul de la Monte Carlo

Hotnews Hotnews,
 Novak Djokovic a castigat turneul de la Monte Carlo

Tenismanul sarb Novak Djokovii, locul 1 ATP, a castigat, duminica, turneul de 1. 000 de puncte Monte Carlo Rolex Masters, invingandu-l in finala pe sportivul ceh Tomas Berdych, numarul 8 mondial si al saselea favorit, scor 7-5, 4-6, 6-3. Djokovic s-a mai impus la Monte Carlo in 2013. Titlul obtinut duminica este al 52-lea din cariera lui Novak Djokovic. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic s-a calificat in semifinalele Turneului Masters ATP de la Monte Carlo

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul 1 mondial, s-a calificat vineri pentru al patrulea an consecutiv in semifinalele turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Monte Carlo, relateaza The Republic. Sarbul s-a.

Monte Carlo Masters: Gael Monfils, in semifinale (l-a invins clar pe Grigor Dimitrov)

Gael Monfils a facut o adevarata demonstratie de forta in fata lui Grigor Dimitrov, francezul calificandu-se in semifinalele de la Monte Carlo dupa ce s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3. Meciul a durat 56 de minute. In penultimul act al turneului s-a calificat si Novak Djokovic 6-0, 6-3 cu Marin Cilic).

Horia Tecau, eliminat in optimi la Monte Carlo

Horia Tecau a parasit turneul de la Monte Carlo in optimi, dupa un meci dramatic. Perechea Tecau-Rojer a pierdut in decisiv cu 11 la 13 in fata dublului Bolelli/Fognini. Pe tabloul de simplu s-a consemnat o.

Monte Carlo Masters: Roger Federer, eliminat in optimi de Gael Monfils

Roger Federer cap de serie numarul doi) a parasit prematur turneul Masters de la Monte Carlo, elvetianul fiind invins in optimi de Gael Monfils favorit 14), scor 6-4, 7-65). In sferturile competitiei a ajuns Rafael Nadal: victorie in trei seturi 7-66) 4-6 6-3 cu John Isner.

Horia tecau, elminat in turul doi la Monte-Carlo

Jucatorul Horia Tecau a parasit devreme competitia de dublu de la Monte-Carlo, turneul ATP Masters 1000 din aceasta saptamana.

Grigor Dimitrov l-a spulberat pe Stan Wawrinka la Monte-Carlo. Un wild card il asteapta la Bucuresti

Bulgarul Grigor Dimitrov, omul pe care toata lumea il asteapta la Bucuresti sa-si apere titlul din 2014, a ajuns in sferturi de finala in turneul ATP Masters 1000 de la Monte-Carlo.

Monte Carlo Masters: Stan Wawrinka (castigatorul de anul trecut), eliminat categoric in optimi de Grigor Dimitrov

Stanislas Wawrinka a parasit turneul Masters de la Monte Carlo in optimi, elvetianul fiind de nerecunoscut in fata lui Grigor Dimitrov. Castigator in 2014 al turneului, Stan a cedat cu 6-1, 6-2, dupa un meci care a durat doar 55 de minute.

Monte Carlo Masters: Tomas Berdych, primul semifinalist

Tomas Berdych cap de serie numarul sase) s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Masters de la Monte Carlo. Cehul a profitat de abandondul lui Milos Raonic favorit patru), in primul set, la scorul de 5-2 in favoarea lui Tomas.

Tecau, eliminat in turul secund al turneului de la Monte Carlo, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost invinsa, cu scorul de 3-6, 7-5, 13-11, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, in turul secund al turneului Monte Carlo Rolex Masters.

Monte Carlo Masters: Horia Tecau, eliminat in turul doi al turneului de dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, a fost invinsa, joi, cu scorul de 3-6, 7-5, 13-11, de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, in turul secund al turneului de 1. 000 de puncte Monte Carlo Rolex Masters.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )