Libnet.ro
UNICEF

01:05

Novak Djokovic s-a calificat in finala la Miami Open

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic s-a calificat in finala la Miami Open

Numarul 1 mondial, Novak Djokovic, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari, informeaza Mediafax. Djokovic a trecut in semifinale de americanul. continuă pe Antena3

Novak Djokovici s-a calificat in finala la Miami

Novak Djokovic s-a calificat in finala turneului de la Miami dupa ce l-a invins cu 7-6 7-3) 6-2 pe americanul John Isner. Jucatorul sarb il va intalni duminica in finala competitiei ATP cu premii de 5,4 mil. dolari pe scotianul Andy Murray.

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminata in sferturile de finala de la Miami Open

Perechea formata din Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 4, a fost eliminata, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Miami Open.

Miami Open 2015: Novak Djokovici s-a calificat in finala

Numarul 1 mondial, Novak Djokovici, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3,s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, informeaza.

Miami Open: Novak Djokovici si Andy Murray, in finala masculina. Sarbul l-a batut deja de doua ori in 2015

Numarul 1 mondial, Novak Djokovici, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dotat cu premii totale de 5. 235 de dolari.

Novak Djokovic si John Isner, calificati in semifinalele turneului ATP de la Miami

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Miami, dotat cu premii in valoare de de 5. 235 dolari, invingandu-l in doua seturi simetrice,.

VIDEO Novak Djokovic, revenire de senzatie cu Alexandr Dolgopolov - Liderul mondial, in sferturi la Miami

Condus cu 1-0 la seturi si 4-1 in al doilea, Novak Djokovic a avut o revenire de senzatie in meciul din optimile de la Miami cu Alexandr Dolgopolov. Sarbul s-a calificat in sferturi, dupa ce a castigat decisivul cu 6-0.

Novak Djokovici s-a calificat in finala turneului de la Miami

Jucatorul de tenis Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala turneului de la Miami, dupa ce l-a invins in semifinale pe americanul John Isner, informeaza site-ul competitiei. Djokovici a trecut.

Miami Open: Serena Williams este in semifinale. Ar putea juca impotriva Simonei Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea juca in compania Simonei Halep, daca favorita numarul 3 va trece de Sloane Stephens.

Serena Williams, in semifinale la Miami Open, unde s-ar putea intalni cu Simona Halep

Numarul 1 mondial, americanca Serena Williams, a invins-o pe Sabine Lisicki Germania), locul 21 WTA si cap de serie numarul 27, scor 7-6 4), 1-6, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde ar putea.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )