Libnet.ro
UNICEF

20:45

Novak Djokovici s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor

Adevărul Adevărul,
Novak Djokovici s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, joi, dupa ce l-a invins pe cehul Tomas Berdych, locul 6 ATP, in ultimul meci al grupei Stan Smith din cadrul competitiei de la Londra. continuă pe Adevărul

Novak Djokovic, calificat in semifinalele Turneului Campionilor dupa victoria cu Berdych

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, joi seara, dupa ce a dispus de cehul Tomas Berdych, cu 6-3, 7-5 in ultimul meci din Grupa Stan Smith.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Rojer Romania/Olanda, nr. 2) s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 3), cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 3, in etapa a doua a grupei B, informeaza Mediafax.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a castigat, miercuri, cu scorul de 6-4, 7-6 3), duelul cu perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 3, in etapa a doua a grupei B.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, calificati in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea de tenismeni formata din romanul Florin Mergea si indianul Rohan Bopanna, nr. 8, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce a invins, marti, cu scorul de 6-3, 7-6 5), cuplul Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia), cap de serie numarul 4, in etapa a II-a a Grupei A.

Victorie pentru Novak Djokovici

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, joi, dupa ce l-a invins pe cehul Tomas Berdych, locul 6 ATP, in ultimul meci al grupei Stan Smith din cadrul.

Tecau si Rojer, calificati in semifinalele Turneului Campionilor

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, miercuri seara, in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra la dublu, dupa ce a invins cuplul croato-brazilian.

Tecau si Mergea se pot intalni doar in finala Turneului Campionilor

Jucatorii romani Horia Tecau si Florin Mergea, calificati in semifinalele probei de dublu la Turneul Campionilor, se mai pot intalni doar in finala competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )