Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nuclearelectrica va vinde mai putina energie populatiei, la un pret mai mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nuclearelectrica va vinde mai putina energie populatiei, la un pret mai mare

Nuclearelectrica SNN) va vinde anul urmator in piata reglementata 2,25 milioane de MWh, reprezentand 21,4% din productia programata, in scadere cu 40% de la 3,74 milioane de MWh in acest an, echivalentul a 35% din productie, insa la un pret in. continuă pe Wall-Street Ro

Nuclearelectrica va vinde mai putina energie populatiei, la un pret mai mare

Nuclearelectrica SNN) va vinde in 2015, pe piata reglementata, 2,25 milioane MWh circa 21,4% din productia programata), in scadere cu aproape 40% fata de 3,74 milioane MWh in acest an in jur de 35% din productie), dar la un pret in crestere, conform unei decizii a ANRE, se arata intr-un raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Nuclearelectrica va vinde anul urmator mai putina energie populatiei, dar la un pret mai mare

Compania de stat Nuclearelectrica va livra anul urmator in piata reglementata 2,25 milioane de MWh, reprezentand 21,4% din productia programata, in scadere cu 40% de la 3,74 milioane de MWh in acest an, echivalentul a 35% din productie, insa la un pret in crestere, potrivit unei decizii a ANRE.

Studiu: Apple vinde mai multe telefoane, Samsung pierde teren masiv

Un studiu recent al celor de la Gartner confirma un trend inceput in urma cu mai bine de jumatate de an: Samsung se duce in jos si Apple vinde mai multe telefoane. Cu pasi repezi, piata telefoanelor inteligente incepe sa devina guvernata de companii chinezesti, chiar daca Samsung si Apple fac eforturi majore pentru a-si mentine relevanta intr-un sector extrem de volatil. Cel mai recent studiu al celor de la Gartner pentru piata de smartphone-uri, pe trimestrul trei al acestui [].

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )