Libnet.ro
UNICEF

07:15

Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna, anunta ONU

Antena3 Antena3,
Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna, anunta ONU

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit. continuă pe Antena3

ONU: Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit unui raport al ONU.

ONU: Numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat intr-o luna

Confruntarile dintre armata si rebeli prorusi in estul Ucrainei s-au soldat incepand din aprilie cu moartea a cel putin 2. 220 de civili si militari, dintre care 1. 200 au fost ucisi in ultima luna, potrivit.

Oleksandr Turcinov: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi solutionat doar pe cale diplomatica

Oleksandr Turcinov, presedintele Parlamentului ucrainean, a apreciat ca situatia din estul Ucrainei nu poate fi solutionata doar pe cale diplomatica, ci numai cu ajutorul armatei, relateaza agentia oficiala Ukrinform, citata de Mediafax .

Presedintele Parlamentului de la Kiev: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi solutionat doar pe cale diplomatica. Doar armata e in stare sa puna capat razboiului

Presedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turcinov, a apreciat duminica ca situatia din estul Ucrainei nu poate fi solutionata doar pe cale diplomatica, ci numai cu ajutorul armatei, relateaza agentia oficiala Ukrinform, citata de Mediafax. Fara indoiala, sunt necesare negocieri si consultari, pentru a incerca sa gasim o solutie pasnica in acest conflict, insa, sincer vorbind, nu cred ca putem obtine rezultate urmand doar calea diplomatica, a declarat Turcinov, intr-un interviu pentru postul de televiziune ucrainean Kanal 5.

Radu Tudor, despre situatia din estul Ucrainei: Avem de-a face cu un razboi nedeclarat intre doua state

Estul Ucrainei a devenit o zona de dominatie ruseasca, incalcandu-se toate regulile dreptului international, a afirmat realizatorul Punctul de intalnire, Radu Tudor, intr-o interventie telefonica la Antena.

Basescu, dupa intalnirea cu Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Administratia Prezidentiala:in opinia celor doi inalti oficiali, reuniunea Consiliului European din 30 august a. c. de la Bruxelles Regatul Belgiei) va permite reafirmarea vointei politice comune a statelor membre in sensul sustinerii acordate Ucrainei in respingerea agresiunii la care este supusa incepand cu ultimele luni .

ONU: Numarul mortilor s-a dublat in estul Ucrainei in ultima luna

Organizatia Natiunilor Unite a anuntat ca numarul mortilor in confruntarile din estul Ucrainei s-a dublat in ultima luna. Astfel, potrivit ONU, din peste 2. 220 de civili si militari decedati din aprilie, 1. 200 si-au pierdut viata in ultima luna.

Ambasadorul SUA: Trupe rusesti intervin in mod direct in lupte in estul Ucrainei

Trupe rusesti intervin in mod direct in luptele din estul Ucrainei, denunta ambasadorul american la Kiev, transmite AFP.

Insurgentii prorusi au reinceput ofensiva in estul Ucrainei

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au afirmat ca si-au lansat fortele intr-o contraofensiva de amploare vizand trupele guvernamentale, care au recunoscut luni o crestere a actiunilor inamicului.

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Catherine Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Traian Basescu a primit-o joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, Inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate. Cei doi au apreciat ca situatia de securitate din estul Ucrainei se mentine extrem de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )