Libnet.ro
UNICEF

00:07

Numarul somerilor din Romania a atins nivelul minim al ultimilor opt ani

Adevărul Adevărul,
Numarul somerilor din Romania a atins nivelul minim al ultimilor opt ani

Numarul de someri din Romania a scazut in august cu 17. 213 fata de luna precedenta, pana la 529. 078 de persoane, cel mai redus nivel din anul 2008 si pana in prezent, iar rata somajului a coborat la 6%, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Adevărul

Schimbari la varful conducerii subsidiarelor Erste din Romania si Slovacia

Bernhard Spalt va ocupa de la 1 ianuarie 2017 functia de director de risc la Banca Comerciala Romana, subsidiara din Romania a Erste, potrivit unor schimbari la nivelul conducerii executive anuntate, ieri, de grupul bancar austriac.

Vodafone a lansat un serviciu de streaming video si de muzica si anunta un parteneriat cu Netflix pentru piata din Romania

Vodafone a anuntat vineri lansarea serviciului de streaming video si de muzica 4GTV+, care acopera toate tipurile de continut, de la stiri la divertisment, atat local, cat si international, precum si incheierea unui nou parteneriat pentru piata din Romania cu Netflix, cea mai mare retea the televiziune prin internet. Netflix si-a manifestat inca din iunie - cand reprezentantii sai au participat la un eveniment de profil la Bucuresti - interesul pentru parteneriate locale cu operatorii telecom. Recent, compania a anuntat un prim parteneriat local in Polonia.

Facebook numara 8,8 milioane de conturi de utilizator din Romania

La sfarsitul lunii septembrie 2016, Facebook inregistreaza 8,8 milioane de conturi de utilizator din Romania, o crestere de 4,76% fata de inceputul anului si cu 7,95% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat de presa.

Marturia unei fiice care-si trateaza tatal bolnav de cancer intr-un spital din Romania: Salonul miroase a urina, iar singurul analgezic disponibil e algocalminul

Marturia unei arhitecte din Romania - al carei tata, bolnav de cancer, a ajuns in Spitalul de Oncologie din Targu Jiu - a devenit virala in mediul virtual. Ina Gabriela Funetan a.

Primul Zoo din Romania inscris pe harta mondiala a gradinilor zoologice

Gradina Zoologica din Targu Mures este prima din Romania care va fi inscrisa pe harta mondiala a gradinilor zoo din luna octombrie. infiintata in 1960, Gradina Zoologica din.

HUF HAUS a lansat primele doua case de prezentare din Romania, in cadrul proiectului rezidential Dumbrava Vlasiei

HUF HAUS, a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum:, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei. Modelul de casa HUF HAUS ART 5, intr-o culoare alba atemporala, ofera un spatiu de locuit de aproximativ 295 de metri patrati, disponibil pe doua niveluri parter si un etaj, si reprezinta stilul clasic Fachwerk. Modelul de casa HUF HAUS modum: 8:10, cu o culoare gri inchis specifica, ocupa peste 175 de metri patrati la parter si etaj, cu mobilier realizat special pentru aceasta de catre StilART, in linii clare si puternice care se potrivesc perfect elementelor structurale ale arhitecturii de tip post-and-beam.

Consumatorii din Romania, lideri regionali in clasamentul utilizatorilor de smartphone-uri

Utilizatorii din tara noastra sunt lideri regionali in ceea ce priveste numarul de persoane care detin mai mult de un smartphone si il utilizeaza timp de minimum patru ore pe zi, arata studiul Mastercard Impactul Inovatiei, trimis redactiei.

Recordul negru de pe soselele din Romania. Zece mii de gropi in 22 de kilometri

Zece mii de gropi pe o distanta de 22 de kilometri. Este recordul negru inregistrat pe o sosea din Caras-Severin. Numaratoarea a fost facuta de un consilier judetean care cere conducerii institutiei la.

Noaptea Alba a Galeriilor, sarbatorita pe 30 septembrie in 10 orase din Romania

Peste 150 de galerii, spatii alternative, huburi creative si ateliere de creatie se deschid in noaptea de 30 septembrie cu prilejul Noptii Albe a Galeriilor. In cadrul celei de-a zecea editii vor fi prezentate cele mai noi tendinte din arta contemporana romaneasca si internationala in Bucuresti si, pentru prima data, in alte noua orase - Arad, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Craiova, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.

Talharie simulata intr-un mare parc din Romania. Ce au constatat politistii

Politistii din cadrul Compartimentului Prevenire al IPJ Buzau au organizat joi simularea unui act de talharie in Parcul central din municipiu, cu ocazia Saptamanii prevenirii criminalitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )