Libnet.ro
UNICEF

10:16

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara in peste 100 de ani

România Liberă România Liberă,
Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara in peste 100 de ani

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara dupa mai bine de un secol, astazi hoinarind prin padurile din Asia 3. 890 de tigri, scrie The Guardian. continuă pe România Liberă

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara in peste 100 de ani

Numarul tigrilor din salbaticie a crescut pentru prima oara dupa mai bine de un secol, astazi hoinarind prin padurile din Asia 3. 890 de tigri, scrie The Guardian.

Buna, mamico! Momentul emotionant cand un bebelus o vede pentru prima oara pe femeia care i-a dat viata, dupa ce isi pune o pereche de ochelari (VIDEO)

Leo, un bebelus de patru luni care s-a nacut cu o boala de ochi isi pune o pereche speciala de ochelari cu ajutorul carora isi vede mama pentru prima oara; iar reactia micutului este de nepretuit,.

Justitia sarba a condamnat pentru prima oara statul sa plateasca daune unor civili din Kosovo

Justitia sarba a dispus pentru prima data ca statul sa plateasca daune familiilor unor civili kosovari victime ale crimelor de razboi comise in 1999.

Fotbalist tuns in timpul unui meci din Arabia Saudita pentru ca frizura lui era impotriva religiei islamiste (VIDEO)

Portarul echipei Al Shabab, Waleed Abdullah, in varsta de 29 de ani, nu a fost lasat sa joace pana nu s-a tuns de urgenta din cauza faptului ca tunsoarea lui se afla impotriva.

Angajati ai aeroportului din Beirut, arestati pentru colaborare cu teroristi

Autoritatile libaneze au arestat doi angajati ai unei societati de service in aeroportul din Beirut, suspectati ca ar fi avut contacte cu grupari teroriste, a indicat duminica agentia libaneza de presa ANI, citata de AFP.

VIDEO Faza zilei vine din tenis: Motivul pentru care o pereche a fost descalificata - Ti se pare corecta decizia?

Perechea Mateusz Kowalczyk/ Adam Majchrowicz a fost eliminata de la Challenger-ul de la Napoli in sferturile de finala, dupa ce a fost descalificata de arbitrul de scaun. Interesant este faptul ca acestia conduceau in momentul in care au fost suspendati din competitie. Intra in material pentru a vedea incidentul in urma caruia dublul polonez a fost descalificat.

Surpriza din partea ANAF pentru toti romanii cu datorii. Pe lista neagra vor aparea mai putine persoane

La numai doua luni dupa ce a anuntat ca va face publice toate numele romanilor care au datorii la stat mai mari de 100 de lei, Fiscul a constatat ca aceasta initiativa ar fi mult prea costisitoare. Din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )