Libnet.ro
UNICEF

21:15

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Antena3 Antena3,
Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index. continuă pe Antena3

Coronavirus. Testele arata ca 42% din locuitorii statiunii Ischgl din Austria au anticorpi pentru COVID-19. Este cea mai mare rata a imunitatii descoperita pana acum

Cel mai recent studiu facut in Austria arata ca 42% dintre locuitorii statiunii de ski Ischgl, cel mai mare focar din aceasta tara, au anticorpi pentru Covid-19. Dorothee von Laer, directorul departamentului de.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Iulia Vantur, declaratii despre viata alaturi de Salman Khan:M-a invatat sa muncesc pana cand devin cea mai buna varianta a mea

Iulia Vantur afost de fiecare data sa fie foarte discreta in ceea ce privesc amanuntele legate de viata sa personala, dar mai ales de relatia cu Salman Khan. insa, fosta vedeta tv a dezvaluit recent cateva detalii despre relatia cu partenerul sau de viata.

Bomba! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTQ care au impanzit mai multe orase

Mai multe orase din Romania au fost, recent, invadate pur si simplu de panouri publicitare ce contin fotografia unei femei in varsta intitulata fictiv Maria. Despre respectiva femeie, care zambeste simpatic de pe panou, sespune ca este bisexuala. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Greu de imaginat! Cine este noua regina a Youtube-ului! Se afla pe locul 1 in trending de o saptamana. Pe ce pozitie se afla Smiley

Romanii au luat cu asalt Youtube-ul in perioada pandemiei si continua in aceeasi maniera. Ce cauta acestia pe platforma este, insa cu adevarat surprinzator. Cine se afla in trending constant si cine ajunge direct pe locul 1, indiferent de clipul in care apare? Greu de imaginat, dar este vorba despre Vulpita.

Cea mai grea stea neutronica sau o gaura neagra ultra-usoara? - O devorare cosmica naste noi intrebari

Astronomii au anuntat descoperirea unui corp stelar care se afla la 780 milioane de ani lumina de noi si care este greu de incadrat: fie este o stea neutronica, fie este o gaura neagra neobisnuit de usoara. Indiferent ce ar fi, cercetatorii sunt bucurosi ca au descoperit obiectul si ca pot sa-si puna noi intrebari despre ce se intampla cand stele masive pier in explozii extrem de puternice. Misterul tine de faptul ca gaura neagra a devorat obiectul care avea masa de noua ori mai mica si exact asimetria maselor face totul si mai interesant.

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la.

Horoscop 27 iunie. Racii se simt inspirati, Pestii sunt in cea mai buna forma a vietii lor

Horoscop 27 iunie. inceputul weekendului este o binecuvantare pentru zodii, dupa o saptamana plina de solicitari. Profitati din plin si incarcati-va energia. Ar fi bine sa uitati de griji.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.204 seconds )