Libnet.ro
UNICEF

15:15

Oana Lis L-A PARADIT! Sotia fostului edil al Capitalei a aruncat BOMBA in direct: imi trebuie 3 ca sa-mi faca fata! (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Oana Lis L-A PARADIT! Sotia fostului edil al Capitalei a aruncat BOMBA in direct: imi trebuie 3 ca sa-mi faca fata! (FOTO, VIDEO)

Oana Lis a avut parte de o surpriza de proportii in timpul unei emisiuni TV. Sotia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, a privit cum 3 stripperi au dansat lasciv in fata ei, dupa ce a fost rasfatata cu. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut de Oana Lis... Pana la urma s-a confirmat: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis, sotia lui Viore Lis, sustine ca fostul edil al capitalei a inceput sa-si piarda memoria si aproape ca nu-i mai recunoaste pe cei din jur, precum si ca, odata cu aparitia bolii, au disparut si pr.

E ca si mort! Oana Lis face anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Veste proasta pentru fostul edil al capitalei! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, dat fiindca sotia unui dintre ei a descoperit conversatii indecente. Desi ar putea parea incredibil, aventura Oanei.

VIOREL LIS a CEDAT: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut de sotia sa, Oana Lis...

Fostul primar al Bucurestiului, Viorel Lis, nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. in ciuda problemelor de sanatate cu care se confrunta, el isi gaseste puterea si energia de a se simti bine si de a-i.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )