Libnet.ro
UNICEF

01:06

Oana Mizil ar putea fi exclusa din PSD. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Oana Mizil ar putea fi exclusa din PSD. Care este motivul

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a anuntat, joi, ca Oana Mizil va fi exclusa din PSD ca urmare a faptului ca apare pe listele de sustinatori ai Partidului Social Romanesc pe care il infiinteaza Micea Geoana, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

DEMISIA Oanei Mizil din Parlament, inregistrata. Codrin Stefanescu: Mizil va fi EXCLUSA din PSD

53- Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu a anuntat, joi, ca Oana Mizil va fi exclusa din PSD, ca urmare a faptului ca ea apare pe listele de sustinatori ai Partidului Social Ro.

Olanda: Ministrul Justitiei a demisionat din functie. Care este motivul

Ministrul olandez al Justitiei si secretarul sau de stat au demisionat luni pe fondul unui scandal privind o intelegere controversata incheiata in urma cu 15 ani cu un traficant de droguri, potrivit Mediafax.

Codrin Stefanescu anunta excluderea Oanei Mizil din PSD: Nu are legatura cu ceea ce se intampla la DNA

Oana Mizil va fi exclusa din PSD, potrivit unui anunt facut joi, de secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu. Motivul invocat de Stefanescu este acela ca fostul deputat apare pe listele de.

Oana Mizil: Toti oamenii puternici din PSD sunt decapitati. Ponta vrea sa ii elimine pe toti

Fostul parlamentar Oana Mizil a declarat, joi, in cadrul emisiunii Aktualitatea Romaneasca difuzata de B1Tv, ca Marian Vanghelie este nevinovat si ca Victor Ponta vrea sa eliminte toti oamenii cu.

Oana Mizil: Toti oamenii puternici din PSD sunt decapitati. Ponta vrea sa ii elimine pe toti (VIDEO)

Fostul parlamentar Oana Mizil a declarat, joi, in cadrul emisiunii Aktualitatea Romaneasca difuzata de B1Tv, ca Marian Vanghelie este nevinovat si ca Victor Ponta vrea sa eliminte toti oamenii cu.

Oana Mizil si-a dat demisia din Parlament: Nu vreau sa fac abuz de functia mea (VIDEO)

Oana Mizil si-a depus joi, demisia din functia de deputat PSD. Acesta este urmarita penal. Tocmai am spus: ca sa nu fie un impediment in calea justitiei, pentru ca sunt un om corect, asa am fost intotdeauna.

Oana Mizil: Am intrat intr-un malaxor politic. Dosarul meu nu are legatura cu Marian

Oana Mizil sustine ca dosarul sau nu are legatura cu cel al lui Marian Vanghelie si ca este unul politic. Cred ca este un circ mediatic, un malaxor politic in care am intrat, a declarat Oana Mizil.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA.

Marian Vanghelie si iubita sa, Oana Mizil, in tandem la DNA. Patru persoane au fost retinute pentru 24 de ore

Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5 al Capitalei, a fost luat in vizor de procurori, care il suspecteaza ca incasa comisioane grase la contractele de la Primarie. Iubita lui, deputata Oana Mizil, este si ea suspectata de operatiuni de comert incompatibile cu functia. Ambii au dat cu subsemnatul la DNA. Patru persoane au fost retinute de autoritati, pentru 24 de ore, pana in prezent.

Oana Mizil, la iesirea de la DNA: Da, sunt insarcinata! Primarul Vanghelie va avea al doilea baiat

Oana Mizil a declarat, la iesirea de la DNA, ca este insarcinata. Marian va avea al doilea baiat, a spus Mizil jurnalistilor prezenti. Iubita lui Marian Vanghelie a venit joi, la DNA, in baza unui mandat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )