Libnet.ro
UNICEF

01:06

Oana Roman a devenit pentru prima oara mama

B1 B1,
Oana Roman a devenit pentru prima oara mama

Oana Roman a nascut, vineri, o fetita de 2. 340 de kilograme, informeaza Click. Vedeta a nascut pentru prima data, prin cezariana, la o clinica privata din Bucuresti. Ea a preferat sa fie anesteziata local,. continuă pe B1

Pervez Musharraf, pentru prima oara in procesul pentru inalta tradare.

Fostul general si presedinte pakistanez Pervez Musharraf a sosit marti pentru prima oara la Tribunalul Special din Islamabad, insarcinat sa-l judece pentru inalta tradare, informeaza Mediafax. Aceasta prima infatisare in fata justitiei a fostului lider militar, aflat la putere intre lovitura de stat din 1999 si pana in 2008, este un eveniment istoric intr-o tara guvernata de foarte mult timp de catre dictatori militari, insa dintre care niciunul nu a fost judecat pana in prezent. Musharraf, .

Ce spune Catinca Roman dupa ce a devenit pentru prima oara matusa

Catinca Roman a fost astazi la spitalul Sanador pentru a o vedea pe sora ei, proaspata mamica, cat si pe fetita acesteia, Oana Isabela. La iesirea din maternitate, Catinca a declarat presei ca este foarte emotionata si fericita pentru minunea pe care o traieste Oana Roman in aceste clipe.

Danone si-a redus profitul pentru prima oara in ultimii zece ani

Grupul francez Danone, cel mai mare producator de iaurturi din lume, a anuntat, pentru 2013, prima scadere a profitului sau anual din ultimul deceniu, vanzarile din Asia fiind afectate de o avertizare din partea unui furnizor privind riscuri de botulism prezentate de anumite produse, care s-a dovedit o alarma falsa.

Profitul celui mai mare producator de iaurturi a scazut pentru prima oara in 10 ani

Grupul francez Danone, cel mai mare producator de iaurturi din lume, a anuntat prima scadere a profitului anual din ultimii 10 ani, vanzarile din Asia fiind afectate de o avertizare din partea unui furnizor privind riscuri de botulism prezentate de.

Grecia inregistreaza un excedent al balantei de conturi curente, pentru prima oara din 1948

Balanta de conturi curente a Greciei a inregistrat un excedent de 1,244 miliarde euro in 2013, fata de un deficit de 4,615 miliarde in anul precedent, a anuntat miercuri Banca Greciei, o premiera din 1948, relateaza AFP.

Fresh! Oana Roman a nascut o fetita perfect sanatoasa

Oana Roman se poate declara o femeie implinita! Vedeta tocmai ce a adus-o pe lume pe micuta Maria Izabela, primul ei copil. Atat fetita cat si proaspata mamica se simt foarte bine si se pare ca bebelusul are 2. 340 kg, 45 de cm si a primit nota 10 la nastere!.

Oana Roman naste maine! Iata ultimul mesaj inainte de a deveni mama!

Oana Roman se afla pe ultima suta de metri inainte de nastere. Maine dimineata va fi internata in spital si va aduce pe lume o fetita. Azi face ultimele pregatiri. Iata ce mesaj a transmis.

Oana Roman comenteaza pozele seminud: Sunt multumita!

Oana Roman sustine ca este multumita de cum au iesit fotografiile in care apare, cu cateva zile inainte de nastere, imbracata doar in sutien, expunandu-i sarcina. Nu am burta atat de mare, totusi!, a declarat ea.

Cum arata Oana Roman in lenjerie intima cu o zi inainte sa nasca

Oana Roman este in culmea fericirii, intrucat maine o va aduce pe lume pe fetita sa, micuta Maria Izabel. Vedeta a vrut ca, peste ani, sa ii ramana cateva amintiri din ultimele zile ale primei sale sarcini, astfel incat a realizat un pictorial, in care, imbracata doar in pantaloni si sutien, isi lasa la vedere burtica de gravida.

Cand va naste Oana Roman

Oana Roman a decis sa nasca prin operatie de cezariana. A consultat medicii care i-au recomandat ca interventia sa aiba loc saptamana acesta, insa vedeta a ales ziua de 21 februarie, ziua de nastere a nasei fetitei sale.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )