Libnet.ro
UNICEF

19:31

Oana Zavoranu DONEAZA HAINE de SUTE DE MII de euro. Cand se intampla si ce poti lua GRATIS

B1 B1,
Oana Zavoranu DONEAZA HAINE de SUTE DE MII de euro. Cand se intampla si ce poti lua GRATIS

Oana Zavoranu a anuntat public ca isi doneaza hainele. Valoarea lor este estimata la sute de mii de euro, dupa spusele vedetei. Oana Zavoranu se pregateste sa faca o donatie speciala. Ea a. continuă pe B1

Oana Zavoranu DONEAZA HAINE de SUTE DE MII de euro. Cand se intampla si ce poti lua GRATIS (VIDEO)

Oana Zavoranu a anuntat public ca isi doneaza hainele. Valoarea lor este estimata la sute de mii de euro, dupa spusele vedetei. Oana Zavoranu se pregateste sa faca o donatie speciala. Ea a.

Oana Zavoranu isi doneaza hainele de sute de mii de euro. Dau tot. Am un apartament plin cu haine si pantofi. Imagini incredibile la usa ei - VIDEO

Oana Zavoranu isi da azi hainele de pomana! Bruneta nu face oricum donatia, ci impune anumite conditii doritoarelor. Astfel, acestea trebuie sa aiba masuri de diva: masura S sau chiar XS la haine si.

Oana Zavoranu isi doneaza hainele de sute de mii de euro. Dau tot. Am un apartament plin cu haine si pantofi

Oana Zavoranu isi da azi hainele de pomana! Bruneta nu face oricum donatia, ci impune anumite conditii doritoarelor. Astfel, acestea trebuie sa aiba masuri de diva: masura S sau chiar XS la haine si.

Autobuz turistic scos la licitatie de sarbatori, in Brasov, dupa ce a inghitit degeaba sute de mii de euro

Autobuzul turistic care a costat 300. 000 de euro este scos la vanzare pentru 93. 500 de euro. A mers mereu in pierdere, iar Consiliul Judetean Brasov a anuntat de luna trecuta ca vrea sa il vanda. Data licitatiei a fost stabilita chiar de Mos Nicolae, in 6 decembrie.

Haine si circ. Zeci de persoane, politisti si jandarmi in fata casei Oanei Zavoranu, care a anuntat ca doneaza haine de 200.000 de euro VIDEO

Zeci de persoane s-au strans in fata unui bloc de pe Calea Dorobanti, dupa ce Oana Zavoranu a anuntat ca va dona haine, incaltaminte si accesorii in valoare de 200. 000 de euro. Isteria este atat de mare incat jandarmi si politisti s-au deplasat la fata locului pentru a se asigura ca nu vor fi incidente si ca traficul nu este afectat. Mai mult, unei persoane i s-ar fi facut rau in timp ce isi astepta randul.

Oana Zavoranu, precizari de ultima ora privind donatia de haine

Oana Zavoranu a luat decizia sa isi da hainele si accesoriile de pomana, multe dintre ele apartinand unor branduri cunoscute. Este vorba de mii de articole de imbracaminte si.

Oana Zavoranu, anunt cutremurator la tv: A murit la doar 47 de ani!

Oana Zavoranu a dezvaluit, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, ca ea si Alex Ashraf au avut de depasit un moment extrem de dificil O spun in premiera, nu am vorbit despre asta. Soacra.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )