Libnet.ro
UNICEF

01:06

Obama va discuta cu Putin despre situatia din Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Obama va discuta cu Putin despre situatia din Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va discuta prin telefon, vineri, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa semnarea acordului politic in Ucraina, informeaza Mediafax. Statele Unite au salutat semnarea unui acord intre regimul Viktor Ianukovici si opozitia ucraineana, cerand aplicarea imediata a documentului. Statele Unite saluta acordul semnat joi intre presedintele Viktor Ianukovici si liderii opozitiei, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al Presedintiei SUA. continuă pe România Liberă

imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo. Bogdan Chirieac, despre situatia din Ucraina

Bogdan Chirieac a comentat, in cadrul emisiunii Previziunile Zilei, pe tema protestelor violente din Ucraina. Mie imi este teama ca va izbucni un razboi civil acolo, care va continua cu un razboi de secesi.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii de la 14.00 despre violentele din Ucraina

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii, joi, de la 14.00 despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Citeste regulile discutiei online in text.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului.

Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online joi, de la 14.00, despre violentele din Ucraina si consecintele pentru Romania/ UPDATE Din cauza evenimentelor in desfasurare, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata

Bilantul mortilor a ajuns la 28 in Ucraina, unde violentele s-au reluat joi iar la Kiev un fum dens a invadat Piata Independentei, in timp ce apeluri la consolidarea baricadelor se aud peste tot. Cum se pozioneaza Romania fata de acest conflict de langa granitele ei? Consilierul prezidential, Iulian Fota, discuta online cu cititorii HotNews. ro de la ora 14. 00 despre violentele din Ucraina. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textuluiUPDATE: Din cauza evenimentelor in desfasurare, consilierul prezidential Iulian Fota nu va putea fi prezent la ora anuntata, discutia va fi reprogramata pentru o data apropiata.

Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania este pregatita sa preia un flux de imigranti, sigur circa 3.500 de ucrainieni

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca, in caz de nevoie, Romania poate prelua, pentru inceput, 3. 500 de refugiati din Ucraina in spatii de cazare. in ce priveste Ucraina, am avut o.

VIDEO Traian Basescu, despre evolutiile din Ucraina, Moldova si Bosnia: Avem un risc major de destabilizare in regiune. Ponta si Antonescu, chiar nu sunteti responsabili?

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca regiunea in care se afla Romania se confrunta cu un risc major de destabilizare, avand in vedere evolutiile in Ucraina, referendumurile locale din Republica Moldova si situatia din Bosnia Hertegovina si le-a solicitat liderilor coalitiei de guvernare, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa dea dovada de responsabilitate si stopeze actuala criza guvernamentale de orgolii, pentru a nu inscrie si Romania in aceasta eticheta de instabilitate.

Basescu: Situatia din Ucraina poate degenera intr-un conflict de proportii ce poate afecta ...

Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, isi reafirma profunda ingrijorare fata de degradarea continua a situatiei din Ucraina, care a dus la pierderi de vieti omenesti, sute de raniti si la destabilizarea majora a statului ucrainean. Situatia actuala poate degenera intr-un conflict de proportii cu consecinte greu de anticipat pentru poporul ucrainean si pentru securitatea regionala la granita Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO) si a Uniunii Europene. Romania condamna .

Presedintele Barack Obama va discuta cu presedintele rus despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va discuta prin telefon, vineri, cu omologul sau rus, Vladimir Putin, dupa semnarea acordului politic in Ucraina, potrivit unui anunt facut de un oficial de inalt rang.

IMAGINI LIVE cu IADUL din Ucraina. CONFLICT EXTREM la granita cu Romania. Cel putin 25 de oameni au MURIT

UPDATE: Puteti trimite poze si informatii noi despre situatia din Ucraina pe adresa de mail site@antena3. roUPDATE:Ultimele date oferite presei de Ministerul Sanatatii din Ucraina arata ca au fost.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )