Libnet.ro
UNICEF

21:30

Obama va incerca sa convinga congresmeni pentru interventia din Siria, chiar si telefonic, din Rusia, de la summitul G20

B1 B1,
Obama va incerca sa convinga congresmeni pentru interventia din Siria, chiar si telefonic, din Rusia, de la summitul G20

Presedintele american va contacta telefon congresmeni pentru a incerca sa ii convinga sa sustina actiuni militare in Siria, indiferent ca se afla in Rusia pentru a participa la summitul G20, a anuntat un . continuă pe B1

Siria: Obama cere unda verde pentru interventia militara. John Kerry si Chuck Hagel vor fi audiati de Senatul american

Campania lansata de catre Barack Obama de a convinge Congresul sa dea unda verde unei interventii in Siria, intra marti intr-o noua etapa odata cu audierea secretarului de stat John Kerry si a sefului Pentagonului, Chuck Hagel. Obama i-a invitat, de asemenea, pe liderii Congresului marti dimineata, la Casa Alba, unde va incerca sa le vanda interventia siriana in numele interesului national, comenteaza AFP.

Uniunea Europeana: Criza din Siria nu poate avea o solutie militara, ci doar una politica

Folosirea armelor chimice este o crima atroce impotriva umanitatii, dar pentru criza din Siria nu poate exista o solutie militara, ci doar una politica, este de parere presedintele Consiliului.

Iranul isi doreste sa participe la solutionarea pasnica a crizei din Siria

Iranul este pregatit sa ajute la gasirea unei solutii pasnice pentru conflictul din Siria, a afirmat ministrul iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, respingand din nou ipoteza oricarei interventii.

Obama: Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria

Comunitatea internationala nu poate ramane tacuta in fata barbariei din Siria, deoarece este in joc credibilitatea ei, a declarat presedintele SUA, Barack Obama, la finalul intalnirii pe care a avut cu primul.

MAE anunta repatrierea din Siria a 8 cetateni romani si a unui membru de familie de cetatenie siriana

Un grup format din opt cetateni romani si un membru de familie de cetatenie siriana au fost repatriati, miercuri, la cerere, din Siria, informeaza MAE. Diplomatia romana transmite ca demersurile pentru.

Scenariu posibil prezentat de Traian Basescu: daca Rusia isi pierde baza militara din Siria, ar putea fi recompensata cu Transnistria

Traian Basescu a prezentat un scenariu legat de implicatiile unui razboi in Siria care priveste direct vecinatatea imediata a Romaniei. Basescu a spus ca, daca Rusia isi pierde baza militara din Siria in urma indepartarii guvernului Assad, atunci ar putea fi recompensata cu Transnistria. Basescu a dat exemplul precedentului georgia, unde Rusia a fost lasata sa-si reinstaureze influenta dupa ce suferise o infrangere in dezbaterea privin independenta Kosovo.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Distrugerile provocate de razboiul civil din Siria depasesc 1.500 miliarde de dolari, iar reconstructia tarii ar costa 73 miliarde de dolari

Distrugerile provocate de conflictul devastator din Siria depasesc 1. 500 miliarde de dolari, iar costurile reconstructiei tarii, daca ea ar incepe acum, s-ar ridica la 73 miliarde de dolari, arata un studiu.

Summitul G20 va fi marcat de criza din Siria si turbulentele financiare din tarile emergente

Summit-ul G20 de la Sankt Petersburg, care va avea loc joi si vineri, se anunta tensionat din cauza crizei din Siria si a turbulentelor financiare din tarile emergente.

Razboiul din Siria, prezis in urma cu 2.500 ani: Un fragment din Biblie vorbeste despre distrugerea Damascului

Razboiul din Siria a fost prezis in urma cu 2. 500 de ani. Un fragment din Biblie vorbeste despre o iminenta distrugere a Damascului, profetie care, potrivit unor grupari crestine, ar fi pe cale sa se.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )