Libnet.ro
UNICEF

15:30

Presedintele francez se va intalni separat cu Barack Obama si Vladimir Putin, joi, la Paris

B1 B1,
Presedintele francez se va intalni separat cu Barack Obama si Vladimir Putin, joi, la Paris

Barack Obama si Vladimir Putin se vor intalni amandoi, joi, la Paris, cu presedintele frances Francois Hollande, insa in intalniri separate. Presedintia franceza a anuntat ca in ambele cazuri este vorba. continuă pe B1

Barack Obama se va intalni cu liderii statelor din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania

Presedintele american Barack Obama, care se va afla marti si miercuri in Polonia, se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania, a anuntat vineri consilierul adjunct pentru Securitate Nationala, Ben Rhodes, potrivit site-ului Casei Albe.

Barack Obama se va intalni cu liderii statelor din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, in cadrul unei vizite in Polonia - Casa Alba

Presedintele Barack Obama va efectua marti si meircuri o vizita in Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania, potrivit programului prezentat vineri la Casa Alba.

Presedintele SUA a inceput turneul in Europa. IMAGINI cu Barack Obama la Varsovia

Presedintele american Barack Obama a ajuns, marti, la Varsovia, Polonia, unde se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania. Presedintele american efectueaza.

Barack Obama va efectua un turneu diplomatic in Europa

Presedintele american, Barack Obama, va efectua, in cursul saptamanii viitoare, un turneu diplomatic in Polonia, Belgia si Franta, cu ocazia caruia se va intalni cu presedintele ucrainean ales, Petro Porosenko, va participa la summitul G7 si la comemorarile dedicate Zilei Debarcarii.

Casa Alba a anuntat intalnirea lui Barack Obama cu liderii tarilor central si est-europene, inclusiv Romania

Presedintele american Barack Obama, care se va afla marti si miercuri in Polonia, se va intalni cu liderii tarilor aliate din Europa Centrala si de Est, intre care si Romania, a anuntat, vineri, consilierul.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Cei doi lideri se vor intalni pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la 6 iunie. intalnirea va avea loc inainte ceremoniilor organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia, a.

Moscova: Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy s-a intalnit cu Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin l-a primit, luni, la Moscova, pe fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy, scrie AFP. Acesta se afla inRusia acompaniindu-si sotia, pe cantareata Carla Bruni, care se.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Discutiile dintre cei doi lideri vor avea loc pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Presedintele Basescu s-a intalnit in Polonia cu Barack Obama

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, cu liderul american, Barack Obama, cu presedintele polonez Bronislav Komorowski si cu alti lideri din Europa Centrala si de Est. Reuniunea a avut loc la Palatul .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )