Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama: SUA sunt alaturi de Africa in lupta impotriva terorismului

Antena3 Antena3,
Obama: SUA sunt alaturi de Africa in lupta impotriva terorismului

SUA sunt alaturi de Africa in lupta impotriva terorismului si razboiului, a dat asigurari presedintele american Barack Obama in capitala Etiopiei, Addis Abeba, de la tribuna Uniunii Africane UA), relateaza A. continuă pe Antena3

Barack Obama: in timp ce Africa se confrunta cu terorismul si razboiul, SUA sunt alaturi de voi

Presedintele american Barack Obama, aflat in capitala Etiopiei, Addis Abeba, a dat asigurari ca este alaturi de Africa in lupta impotriva terorismului, informeaza AFP. in timp ce Africa se confrunta cu.

NATO sustine Turcia in lupta impotriva terorismului

NATO sustine Turcia in lupta impotriva teroristilor din Statul Islamic. in urma unei sedinte extraordinare la Bruxelles, Ankara si-a asigurat sprijinul politic al Aliantei militare, care a salutat implicarea.

Erdogan: Turcia nu va face niciun pas inapoi in lupta contra terorismului. Politicienilor cu legaturi cu grupuri teroriste ar trebui sa li se retraga imunitatea

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat marti ca tara sa nu va face niciun pas inapoi in lupta contra terorismului, dupa ce fortele turce au lansat atacuri aeriene asupra pozitiilor din nordul Siriei.

Planurile Turciei pentru lupta impotriva teroristilor de la Stat Islamic

Turcia nu intentioneaza sa trimita trupe terestre in Siria pentru a lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), anunta premierul Ahmet Davutoglu, relateaza BBC News online, conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )