Libnet.ro
UNICEF

23:00

Obezitatea infantila: in Romania, un copil din doi are probleme cu greutatea corporala

Antena3 Antena3,
Obezitatea infantila: in Romania, un copil din doi are probleme cu greutatea corporala

Un copil din doi are probleme cu greutatea corporala. in trei din patru boli, obezitatea a devenit un factor de risc. Sunt statistici alarmante care totusi nu par sa sperie pe nimeni. in farfuriile copiilor gasim. continuă pe Antena3

Vladimir Putin are probleme de sanatate - presa rusa.

Presedintele rus Vladimir Putin, care are o imagine de om puternic si sportiv, a fost nevoit sa-si amane vizitele in strainatate prevazute in octombrie si noiembrie, din cauza unei probleme de sanatate, a relatat joi cotidianul rus Vedomosti, informeaza AFP, citata de Mediafax. Problema este legata de o veche leziune la coloana vertebrala, care s-a agravat dupa un zbor al lui Putin cu deltaplanul in Siberia, la inceputul lunii septembrie, au declarat surse apropiate de Kremlin citate de .

Surse de la Kremlin: Vladimir Putin are probleme de sanatate si a fost nevoit sa isi amane toate vizitele in strainatate

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost nevoie sa-si amane vizitele in strainatate din ultima perioada, iar cauza acestor absente ar fi o problema de sanatate. Potrivit purtatorului de cuvant al .

Steaua are probleme cu Tatu

Brazilianul Leandro Tatu, anuntat drept urmatorul atacant al Stelei, le da dureri de cap sefilor din Ghencea.

FOTO Prima Gradina Zoologica virtuala din tara are o noua interfata.

Prima Gradina Zoologica virtuala din tara, Digital Zoo, este un proiect care inceput in urma cu trei ani. De joi, 1 noiembrie, el are o noua interfata. Nu doar interfata Digital Zoo a suferit modificari. Intreaga Gradina Zoo din zona Baneasa a trecut prin transformari benefice, in mod special pentru animalele care populeaza aria. Gradina a achizitionat, recent si cateva camile care se bucura, la fel ca celelate specii, de cele mai bune ingrijiri si de hrana pregatita in detaliu dupa gustul si .

VIDEO 90saizeci90: Incidenta HIV/SIDA in Romania: 50% din pacienti sunt tineri.

Invitatii acestei editii sunt Dr. Simona Erscoiu, medic primar boli infectioase Spitalul Clinic Dr. Victor Babes si Iulian Petre, director executiv Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA UNOPA). In acesta editie subiectele de discutie sunt incidenta cazurilor de HIV/SIDA in Romnania, dar si problemele pe care le intampina cei diagnosticati cu acesta boala. Un studiu din 2012 arata ca peste 50% din persoanele diagnosticate cu HIV/SIDA sunt tineri. Emisiunea este .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )