Libnet.ro
UNICEF

10:15

Obosit dupa mini-vacanta de Paste, fostul ministru Ilan Laufer ar fi adormit la audierile de la politie

Hotnews Hotnews,
 Obosit dupa mini-vacanta de Paste, fostul ministru Ilan Laufer ar fi adormit la audierile de la politie

Fostul ministru Ilan Laufer ar fi adormit joi, in timpul audierilor efectuate de catre politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sustin surse judiciare, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Fostul ministru Ilan Laufer este audiat de politisti. Are calitatea de suspect in dosarul lui Carmen Adamescu

Fostul ministru Ilan Laufer este audiat de catre politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, avand calitatea de suspect in dosarul in care Carmen Adamescu e acuzata de frauda, informeaza Mediafax.

Ilan Laufer a adormit la audierile din dosarul delapidarii de la magazinul Unirea: Fostul ministru, obosit dupa minivacanta de Paste si 1 Mai (VIDEO)

Fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, ar fi adormit in timpul audierilor de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice in cazul delapidarii de la magazinul Unirea, informeaza B1.

Ilan Laufer, audiat la Politie. Ar fi suspect in dosarul lui Carmen Adamescu, prejudiciul depasind 5,8 milioane de euro - surse

Fostul ministru Ilan Laufer este audiat la aceasta ora la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice, in calitate de suspect in dosarul in care Carmen Adamescu este acuzata de frauda, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Potrivit acestora, in calitate de administrator la doua firme, Laufer ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu in administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, producand societatii un prejudiciu de peste 5. 000 de euro.

Ilan Laufer, audiat de politistii de la Directia de Investigare a Criminalitatii Economice. Fostul ministru este acuzat de evaziune fiscala

Fostul ministru pentru mediul de afaceri, comert si antreprenoriat Ilan Laufer este audiat de politistii de laDirectia de Investigare a Criminalitatii Economice. Laufer este suspect intr-un dosar de.

Ilan Laufer, audiat in dosarul fraudarii magazinului Unirea: Fostul ministru este suspectat de evaziune fiscala(VIDEO)

Social-democratul Ilan Laufer, fost ministru al IMM-urilor, a fost audiat joi in dosarul fraudarii magazinului Unirea, informeaza B1 TV. Fost ministru este suspectat pentru doua infractiuni: complicitate la.

Ilan Laufer, la iesirea de la audieri: Acuzatiile mi se par ridicole

Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de Afaceri, audiat joi de politisti in dosarul Unirea Shopping Center a spus ca se considera total nevinovat si a calificat ca ridicole toate acuzatiile care i-au fost aduse, potrivit Mediafax.

Ilan Laufer a iesit de la audieri: Sunt nevinovat

Ilan Laufer, fost ministru, actual consilier al premieruluiViorica Dancila, a fost audiat timp de 5 ore in timpul audierilor de joi efecuate de catre politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Ec.

Partidele politice se intrec in mitinguri dupa minivacanta

Politicienii se intorc in forta dupa sarbatori. PSD a anuntat un miting urias saptamana viitoare, pe 9 mai, exect in ziua in care la Sibiu se defasoara Summitul Uniunii Europene. Nici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )