Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO+ FOTO. Smartphone-ul cu cea mai buna baterie din lume.

România Liberă România Liberă,
VIDEO+ FOTO. Smartphone-ul cu cea mai buna baterie din lume.

Lenovo, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente ITC, a lansat telefonul cu cea mai puternica baterie, potrivit gsmarena. com Lenovo P770 este un terminal care functioneaza cu Android 4. 1 Jelly Bean, cu o baterie de 3,500 de mAh, cu 200mAh mai mult decat Motorola RAZR MAXX HD, considerat pana acum terminalul cu cea mai mare autonomie. Terminalul este dotat cu un ecran de 4. 5 inch, un procesor dual-cotr Cortex A9 de 1. 2 Ghz si o memorie de 1 GB de RAM. Potrivit specificatiilor, . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Varianta regionalizarii cu 8 regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele 8 actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, potrivit Mediafax. Ponta a explicat, intr-o conferinta de presa, ca varianta de regionalizare cu cele 8 regiuni de dezvoltare actuale nu este cea mai buna, dar este cea mai posibila.

Noua Dacia Sandero, cea mai buna alegere pentru francezi

Dacia Sandero este considerata cea mai buna masina din Europa la categoria sa de pret. Aceasta este concluzia test drive-ului realizat de una dintre cele mai influente publicatii franceze pe traseele montane din Andaluzia.

Ponta: Varianta cu opt regiuni nu e cea mai buna, dar e cea mai posibila

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Suceava, ca varianta USL de regionalizare, cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este batuta in cuie, daca se prezinta o propunere mai buna, dar ca este cea mai posibila, transmite Mediafax.

Brazilienii lui Lucescu, in atentia AFP: Au transformat-o pe Shakhtar in cea mai buna echipa din fosta URSS

Putini s-ar fi gandit ca Ucraina poate fi un loc potrivit pentru a crea o oaza braziliana, dar, datorita fortei financiare a lui Rinat Akhmetov si a valorii de antrenor a lui Mircea Lucescu, jucatorii din.

Bitdefender Mobile Security de ajuta sa iti protejezi smartphone-ul

Bitdefender anunta imbunatatiri pentru aplicatiile antivirus destinate telefoanelor mobile pe Android si iOS. Daca in urma cu ceva timp va prezentam noutatile Bitdefender de la CeBIT 2012 printre care se numara si Mobile Security pentru device-urile Android, intre timp aplicatia a suferit o serie de imbunatatiri menite sa protejeze datele stocate pe terminalele mobile. In cazul in care nu stiti deja, Mobile Security este disponibila in Google Play atat gratuit cat si in versiune premiumpentru aproximativ 30 de lei. Intrebarea .

Nissan a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 exemplare Leaf

Automobilul electric Nissan Leaf a intrat in cartea recordurilor cu cea mai mare parada de masini electrice, 225 unitati. Masinile au defilat pe circuitul Silverstone din Marea Britanie si au batut recordul anterior, 218 masini electrice, stabilit de Chrysler in Statele Unite ale Americii SUA), a anuntat Nissan.

OCDE: Recesiunea din zona euro - cea mai mare amenintare pentru economia mondiala

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a revizuit ieri, in sens negativ, estimarile privind cresterea PIB-ului mondial in 2012 si 2013, avertizand ca recesiunea din zona euro este cea mai mare amenintare la adresa economiei globale.

Era cea mai frumoasa femeie din tara, dar acesta a fost blestemul ei. A murit intr-un mod tragic

A fost incoronata cea mai frumoasa femeie din tara, dar asta i-a adus multe necazuri. De cand a fost numita regina frumusetii, Maria Susana Flores Gamez a intrat in atentia oamenilor certati cu legea, iar.

Se construieste o noua minune a lumii! Mastaba, cea mai inalta opera de arta!

Cea mai inalta lucrare de arta din lume se va numi Mastaba, va avea 150 de metri inaltime, si va fi construita din butoaie de petrol colorate diferit. Locatia este una inedita- in mijlocul desertului, langa Abu Dhabi! Continue reading .

Saptamana trecuta, cea mai slaba din noiembrie

La Sibex, saptamana 19-23. 11 a fost cea mai slaba de pana acum din luna in curs, cu un total de 5553 de contracte si o valoare de 63,11 milioa-ne de lei.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )