Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cea mai mare tranzactie de Black Friday, in Romania: 6.900 de euro pentru un echipament foto-video

B1 B1,
Cea mai mare tranzactie de Black Friday, in Romania: 6.900 de euro pentru un echipament foto-video

Magazinele online participante, vinerea trecuta, la promotiile cu ocazia Black Friday, si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara, noteaza Capital. Fata de editia din 2011 a evenimentului,. continuă pe B1

PayU: Cea mai mare mare tranzactie online cu cardul de Black Friday a fost de 6.900 de euro

Magazinele online care au avut promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday au inregistrat vanzari de peste patru ori mai mari 325%) fata de ziua anterioara, conform datelor furnizorului de servicii de comert electronic PayU.

Black Friday Romania 2012 Prima Runda EPIC FAIL

Ora 00:28, toate site-urile inscrise in BLACK FRIDAY si care trebuiau sa inceapa fix la miezul noptii sunt picate si nu dau semne de vreo revenire sau macar zvacnire. In tara lui Papura Voda sugrumata de criza, castigata de politicieni la barbut si dominata de incompetenta, gainarii si coruptie la tot pasul, mai nou nici macar BANII nu mai pot fi cheltuiti intr-o maniera decenta ONLINE. Primul val de Black Friday se dovedeste un mare FAIL in conditiile in care .

Black Friday Romania 2012 Un fiasco cu multa publicitate gratuita

In cazul in care nu stiati suntem in plina desfasurare a fenomenului de Black Friday, care a inceput astazi la ora 00:00 si are sanse sa continue pana la noapte sau chiar pana luni. La cata publicitate gratuita a fost pompata in acesta asa zisa sarbatoare ar fi aproape imposibil sa nu va fi incercat nervii pana acum pe vreunul dintre site-urile care au aderat la acest concept. Asta noapte discutam destul de aprins despre felul in care s-au pregatit .

Cel mai mare parc solar din Romania se deschide saptamana viitore. Centrala se afla la Isaccea

Cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW, va fi pus in functiune saptamana viitoare, la Isaccea, informeaza Mediafax. Energia produsa de Centrala Fotovoltaica Isaccea va asigura consumul a.

O firma brasoveana a investit peste 13 milioane de euro in cel mai mare parc solar din Romania

Compania brasoveana RaRa Parc a anuntat ca va pune in functiune la Isaccea in cursul saptamanii viitoare cel mai mare parc solar din Romania, cu o capacitate de 8,75 MW.

Faze Tari: Creatura care i-a lasat muti pe oamenii de stiinta! Nimeni nu stie ce animal e asta si cum a ajuns pe Pamant; Chinezii ridica cea mai mare cladire din lume in 90 de zile; Sute de minore si-au facut operatii estetice la organele genitale, pentru

A murit in cel mai stupid mod posibil, din cauza unui peste! Uite cum a fost posibil asa ceva! Un pescar din Brazilia a suferit un sfarsit tragic si apropae stupid dupa ce a pus. Si-a desfigurat chipul. Cum arata inainte si dupa operatia estetica. Aparitia operatiilor estetice au venit la pachet cu nenumarate beneficii, dar si lucruri negative.

Peste 5.300 de studenti vor sustine examenul de rezidentiat: Cea mai mare concurenta la stomatologie

Peste 5. 300 de studenti s-au inscris la concursul de rezidential, care va avea loc duminica, in Bucuresti si in alte cinci centre universitare. in timp ce majoritatea dintre absoventi concureaza la.

2Parale: Black Friday a adus magazinelor online de 15 ori mai multe vanzari

Cele peste 200 de magazine online din 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, au inregistrat de Black Friday aproape 9. 500 de comenzi in valoare de 3,2 milioane de lei. Vanzarile generate de Black Friday au fost de 15 ori mai multe decat.

Black Friday: V-ati luat ceva? Ati gasit preturi bune? V-ati pacalit cu ceva? A prins cineva ipad2-ul fantoma de la emag.ro cu 999 de lei?

Probabil cea mai buna reducere de Black Friday de pe siteurile de IT din Romania a fost cea de la emag. ro: un iPad2 cu 999 de lei, redus de la 1999. Asta e partea buna. Partea proasta e ca siteul nu a mers si cind a revenit iPadul era deja vandut. Ce impresii aveti despre Black Friday in Romania, atat pe partea de produse IT, dar si altele? Apasati aici pentru a citi, trebuie sa fiti inregistrat ae Forum insa pentru a scrie.

eMag a vandut de 12 milioane euro de Black Friday. De 20 de ori mai mult comparativ cu o zi obisnuita

EMag, cel mai mare retailer online din Romania, a inregistrat vanzari de 12 milioane de euro de Black Friday, cu peste doua milioane de euro peste estimarile initiale, a declarat pentru Wall-Street. ro, Iulian Stanciu, directorul general al magazinului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )