Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oferta pe care a primit-o Gabriela Firea la Bacau. Sorin Grindeanu a reactionat imediat

Antena3 Antena3,
Oferta pe care a primit-o Gabriela Firea la Bacau. Sorin Grindeanu a reactionat imediat

Dupa ce liderul organizatiei PSD Bacau, Dragos Benea, i-a oferit Gabrielei Firea posibilitatea de a candida in Bacau la parlamentare, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a reactionat si a spus care este motivul pentru care primarul general in functie trebuie sa deschida lista la Bucuresti. continuă pe Antena3

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro.

SORIN GRINDEANU: Masurile Guvernului - haotice; decizia privind HORECA, luata de pe o zi pe alta, nejustificata

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a calificat, astazi, drept haotice masurile Guvernului, sustinand ca este nejustificata luarea, de pe o zi pe alta, a deciziei de inchidere a restaurantelor si cafenelelor, fara o analiza a ceea ce se intampla in sectorul HORECA privind infectarea cu SARS-CoV-2.

Gabriela Firea, despre controlul de la Primaria Capitalei: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Primarul general in functie, Gabriela Firea, sustine ca echipa de control de la Ministrul Finantelor nu a gasit nimic in neregula la Primaria Capitalei si a plecat cum a venit. S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ, afirma Firea, care anunta ca a pregatit deja plangeri entru abuz in serviciu.

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

SORIN GRINDEANU A DEMISIONAT Candidaturile pentru sefia ANCOM, depuse pana vineri

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a demisionat de la sefia ANCOM, iar decizia sa a fost adusa la cunostinta membrilor conducerilor celor doua camere ale Parlamentului.

ASTAZI: Parlamentul a luat act de demisia lui Sorin Grindeanu de la conducerea ANCOM

Birourile reunite permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au luat luni act de demisia lui Sorin Grindeanu din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), in contextul in care acesta este prim-vicepresedinte al PSD in urma congresului partidului din 22 august. in acest sens, plenul reunit al Parlamentului ar urma sa aiba loc saptamana viitoare, au spus surse politice pentru News. ro.

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

Acuzatii: PSD se grabeste sa isi puna un alt om la ANCOM in locul lui Sorin Grindeanu

PSD se grabeste sa isi puna inca un om la conducerea Autoritatii pentru Comunicatii, dupa vacantarea locului de catre Sorin Grindeanu, astfel ca a stabilit un calendar imposibil pentru selectia presedintelui, acuza deputatul USR Catalin Drula.

Gabriela Firea: Iata ca a venit si ziua dreptatii! Chiar si adversarii politici recunosc...

Gabriela Firea a postat un mesaj pe o retea sociala in care se declara fericita pentru ca dupa o campanie rusinoasa, plina de minciuni si atacuri injuste la persoana a venit si ziua dreptatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )