Libnet.ro
UNICEF

12:16

Oferta speciala a lunii august: Sistemul Windows 10 Pro pentru doar 12,31euro

Adevărul Adevărul,
Oferta speciala a lunii august: Sistemul Windows 10 Pro pentru doar 12,31euro

Cumparatorul actual de produse si servicii se caracterizeaza prin faptul ca doreste intotdeauna sa caute cea mai buna si la indemana optiune, la cel mai bun pret. Pentru a face acest lucru, in primul rand trebuie ca acesta sa se informeze si sa caute ceea ce are nevoie si in al doilea rand sa stie unde sa il gaseasca la cel mai bun pret, iar mediul online vine in ajutor pentru a face aceste cautari cat mai sigure. continuă pe Adevărul

Oferta speciala O2keys.com: Achizitionati sistemul Windows 10 pentru doar 8,58 euro

Calculatorul sau laptop-ul dumneavoastra are instalat un sistem de operare lent? inca mai primiti informari de update al securitatii al PC-ului desi sistemul are o varianta invechita?Atunci este timpul sa faceti un update catre un sistem de operare mai rapid si mult mai sigur precum Windows 10.

Romascanu: La CEx-ul de vineri va fi stabilit calendarul de vot al motiunii de cenzura. Vom afla atunci cand va fi votul, daca va fi pana la finalul lunii august

Purtatorul de cuvant Lucian Romascanu a declarat ca la Comitetul National Executiv al PSD de miercuri au fost validate candidaturile la Congresul de sambata si anume cea a lui Eugen Teodorovici si a lui Marcel Ciolacu. El a precizat ca un nou CEx al partidului va avea loc vineri, unde va fi stabilit si calendarul pentru votarea motiunii de cenzura si ramane de vazut daca ea va fi votata pana la finalul lunii august.

(P) Oferta speciala la magazinele ECONOMAT, in luna august

P) Ziua buna se cunoaste de dimineata!Magazinele ECONOMAT va asteapta, in luna august, cu oferte la cele mai bune sortimente de cafea! Puterea magica a Alintaromei te-a facut curios? Prepara-ti onb.

(P) Oferta speciala la magazinele ECONOMAT, in luna august

P) Magazinele ECONOMAT va asteapta, in luna august, cu oferte imbatabile! Spre exemplu, Pateul de porcArdealul, alimentul de care ai nevoie in acele zile cand nu ai pic de energie sau de chef pentru gatit,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )