Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie

Hotnews Hotnews,
 Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie

Doi jurnalisti TVR, Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, au obtinut cele mai multe voturi, potrivit informatiilor HotNews. ro, in alegerile interne prin care angajatii Televiziunii publice si-au desemnat cei doi reprezentanti in viitorul Consiliu de Administratie, alegeri ce au avut loc vineri. Rezultatele nu sunt inca validate, iar cele finale vor fi afisate duminica, dupa solutionarea eventualelor contestatii. Si Mihalache, si Radulescu protestasera la inceputul saptamanii fata de o decizie a Comitetului Director ca in aceste alegeri sa nu poata candida persoane din afara TVR, fiind blocata, astfel, o posibila candidatura a lui Valentin Nicolau, fost sef al televiziunii care a reprezentat angajatii in ultimul CA. continuă pe Hotnews

Peste 70% dintre apelurile la 112 de anul trecut au fost false: Cele mai multe au fost facute din Covasna, Calarasi si Mures

Aproape 17,5 milioane de apeluri la numarul de urgenta la 112 au fost inregistrate pe parcursul anului trecut. Dintre acestea, peste 70 la suta au fost false, iar cele mai multe dintre ele au fost initiate.

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu- reprezentantii salariatilor in CA al TVR.

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu au fost alesi reprezentanti ai salariatilor SRTv in viitorul Consiliu de Administratie CA) al institutiei, in urma scrutinului desfasurat vineri, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragos Bocanaciu, presedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR. Totodata, Liviu-Gabriel Fetter si Sorin Burtea au fost desemnati membri supleanti ai lui Cornel Mihalache si Mihai Radulescu in CA al Societatii Romane de Televiziune SRTv), conform rezultatelor .

Perchezitii in Ploiesti, la traficanti de persoane. Mai multe minore, obligate sa se prostitueze

Procurorii de la DIICOT Ploiesti au descins miercuri dimineata la mai multe domicilii din cartierul Bereasca, in cautarea unor traficanti de persoane. Printre victimele retelei sunt si mai multe fete minore.

Barbat retinut dupa ce a inselat mai multe femei, spunand ca este angajat al unei ambasade

Un barbat suspectat ca a inselat mai multe femei, de la care ar fi luat 3. 000 de lei si 1. 000 de euro, dupa ce le-a spus ca este angajat al unei ambasade si le-a promis diverse servicii, a fost retinut,.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru cateva judete din tara.

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Capitala si mai multe judete din tara se afla, vineri dimineata, sub Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. De asemenea, se circula greu si pe A1, A2 si A3. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari de Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari de Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

Incendiu la mai multe magazine in Capitala

Un incendiu a izbucnit joi seara afectand mai multe magazine pe Intrarea Mistretului, sector 5, in zona Prelungirea Ghencea, a declarat pentru Agerpres Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )