Libnet.ro
UNICEF

11:30

Barbat retinut dupa ce a inselat mai multe femei, spunand ca este angajat al unei ambasade

B1 B1,
Barbat retinut dupa ce a inselat mai multe femei, spunand ca este angajat al unei ambasade

Un barbat suspectat ca a inselat mai multe femei, de la care ar fi luat 3. 000 de lei si 1. 000 de euro, dupa ce le-a spus ca este angajat al unei ambasade si le-a promis diverse servicii, a fost retinut,. continuă pe B1

Barbat retinut dupa ce a inselat mai multe femei, spunand ca este angajat al unei ambasade. Anchetatorii cer arestarea preventiva a acestuia

Un barbat suspectat ca a inselat mai multe femei, de la care ar fi luat 3. 000 de lei si 1. 000 de euro, dupa ce le-a spus ca este angajat al unei ambasade si le-a promis diverse servicii, a fost retinut, anchetatorii urmand sa ceara arestarea preventiva a acestuia.

ESCROC SENTIMENTAL. Un barbat a fost retinut dupa ce a inselat mai multe femei printr-o metoda inedita

Au crezut ca au pus mana pe un barbat plin de bani dar s-au inselat! Femeile credeau cuvintele individului, care le promitea pe internet ca le va oferi o viata fara griji daca vor incepe o.

VIDEO Un barbat din Arad a inselat mai multe femei cu mii de euro, printr-o metoda inedita

Un aradean este suspectat ca aborda femei pe internet, pe retelele de socializare, le cerea intalniri, apoi le lua diverse sume de bani. Escrocul se prezenta drept om de afaceri sau angajat al unor ambasade, mimand o situatie materiala foarte buna.

Un barbat din Arad a inselat mai multe femei cu mii de euro, printr-o metoda inedita

Un aradean este suspectat ca aborda femei pe internet, pe retelele de socializare, le cerea intalniri, apoi le lua diverse sume de bani. Escrocul se prezenta drept om de afaceri sau angajat al unor ambasade, mimand o situatie materiala foarte buna.

Mai multe femei din Bucuresti, inselate de partenerul ideal, intalnit pe Facebook.

Au crezut ca au gasit barbatul ideal, care le poate oferi viata perfecta, dar au ramas si fara partener si cu buzunarele goale. E povestea mai multor femei din Capitala care au fost inselate de un individ fara scrupule. Barbatul a fost prins in flagrant de politisti, aseara, si acum va raspunde pentru faptele sale. Individul isi racola victimele pe site-urile de socializare, potrivit realitatea. net. Le spunea ca e un afacerist bogat, care-si cauta o partenera de viata, dar nu vrea una care sa .

Politistii au tras mai multe focuri de arma, pentru a opri un interlop ce gonea cu masina. Barbatul era beat si nu avea nici permis

Politistii locali dintr-o comuna argeseana au tras mai multe focuri de arma pentru a retine un barbat care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor. Soferul, membru al unui clan de camatari, avea.

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in viitorul Consiliu de Administratie

Doi jurnalisti TVR, Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, au obtinut cele mai multe voturi, potrivit informatiilor HotNews. ro, in alegerile interne prin care angajatii Televiziunii publice si-au desemnat cei doi reprezentanti in viitorul Consiliu de Administratie, alegeri ce au avut loc vineri. Rezultatele nu sunt inca validate, iar cele finale vor fi afisate duminica, dupa solutionarea eventualelor contestatii. Si Mihalache, si Radulescu protestasera la inceputul saptamanii fata de o decizie a Comitetului Director ca in aceste alegeri sa nu poata candida persoane din afara TVR, fiind blocata, astfel, o posibila candidatura a lui Valentin Nicolau, fost sef al televiziunii care a reprezentat angajatii in ultimul CA.

Perchezitii in Ploiesti, la traficanti de persoane. Mai multe minore, obligate sa se prostitueze

Procurorii de la DIICOT Ploiesti au descins miercuri dimineata la mai multe domicilii din cartierul Bereasca, in cautarea unor traficanti de persoane. Printre victimele retelei sunt si mai multe fete minore.

Peste 70% dintre apelurile la 112 de anul trecut au fost false: Cele mai multe au fost facute din Covasna, Calarasi si Mures

Aproape 17,5 milioane de apeluri la numarul de urgenta la 112 au fost inregistrate pe parcursul anului trecut. Dintre acestea, peste 70 la suta au fost false, iar cele mai multe dintre ele au fost initiate.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru cateva judete din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )