Libnet.ro
UNICEF

10:15

E oficial! Nu exista date despre Gheorghe Dinca in Italia

Antena3 Antena3,
E oficial! Nu exista date despre Gheorghe Dinca in Italia

Radu Tudor a prezentat marti seara, la Antena 3, mesajul transmis de politia italiana pentru postul nostru de televiziunein legatura cu activitatea lui Gherghe Dinca in Italia. Am contactat. continuă pe Antena3

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca REFUZA sa mai coopereze cu anchetatorii

Audieri de amploare, marti, in dosarul Caracal. Au fost anuntate oficial si primele invinuiri. Este vorba despre procurorul care a asteptat pana la ora 6 dimineata pentru a descinde in casa lui Gheorghe Dinca.

Declaratia care l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca. Explicatii bizare despre parfumul Luizei Melencu

O declaratie l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca in timpul audierilor, audieri la care a participat si avocatul familei Melencu, Tonel Pop. Potrivit avocatului, procurorul de caz care l-a intervievat pe Dinca.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Ce i-ar fi spus Alexandra lui Gheorghe Dinca, cu putin timp inainte ca fata sa fie ucisa

Au existat multe informatii legate de faptul ca Alexandra a fost gasita de Gheorghe Dinca cu telefonul la ureche atunci cand s-a intors din oras. S-a vorbit si despre faptul ca celebrul politist Pistol ar.

Scandal intre avocati dupa audierea lui Gheorghe Dinca. Avocatul familiei Melencu spune ca acesta nu coopereaza cu politistii

Avocatul familiei Melencu sustine ca Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal, nu coopereaza cu anchetatorii, asa cum a lasat sa se inteleaga si ca polistii isi iau indicii doar din scaparile acestuia. Pe de alta parte, aparatorul lui Dinca sustine ca avocatul familiei Melencu cauta doar scandal.

Portretul psihologic al lui Gheorghe Dinca. Ce e in mintea criminalului din Caracal

Florian Gheorghe, doctor in psihologie, a analizat in exclusivitate la Antena 3 profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca. Personalitatea acestui individ e foarte complicata, spune reputatul.

Gheorghe Dinca, audiat din nou in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii

Gheorghe Dinca va fi audiat din nou, luni, in cazul Luizei. Criminalul din Caracal s-a contrazis in declaratii, asa ca anchetatorii vor incerca din nou sa afle ce s-a intamplat in ziua rapirii. Gheorghe.

Dezvaluire socanta facuta de fiica lui Gheorghe Dinca. Detaliul bizar din casa groazei

Dezvaluire socanta facuta de fiica lui Gheorghe Dinca. Aceasta a povestit un detaliu bizar din casa groazei. Mai precis, in urma cu cativa ani in casa ororilor, bunicul sau si tatal lui Dinca.

Smecheria folosita de Gheorghe Dinca la audieri ca sa scape

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a acuzat marti ca Gheorghe Dinca si avocatul sau, Claudiu Lascoschi, incearca tot felul de tertipuri pentru ca declaratia criminalului din Caracal in fata anchetatorilor.

Ipoteza socanta in cazul Caracal. O femeie sustine ca a fost sechestra si violata de Gheorghe Dinca: Fetele nu sunt moarte. Sigur sunt inchise undeva!

O femeie a povestit la Antena 1 ca, atunci cand avea 19 ani, a fost amenintata, sechestra si violata de Gheorghe Dinca si de oamenii lui. A ascuns totul pana acum cateva saptamani, cand si-a facut cu.

Digi24: Greseala pe care Gheorghe Dinca a facut-o la audieri si pe care o speculeaza anchetatorii

Gheorghe Dinca a fost adus din nou la audieri, dupa ce ieri, timp de zece ore, a fost intrebat de anchetatori ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )