Libnet.ro
UNICEF

17:00

E OFICIAL! Facebook a cerut mai multor spitale din SUA acces la datele pacientilor

B1 B1,
E OFICIAL! Facebook a cerut mai multor spitale din SUA acces la datele pacientilor

Facebook a cerut mai multor spitale importante din SUA acces la datele medicale ale pacientilor, cum ar fi bolile de care sufera si medicamentele prescrise, pentru un proiect de cercetare, scrie CNBC. Compania. continuă pe B1

Facebook a cerut mai multor spitale acces la datele medicale ale pacientilor

Facebook a cerut mai multor spitale importante din SUA acces la datele medicale ale pacientilor, cum ar fi bolile de care sufera si medicamentele prescrise, pentru un proiect de cercetare, scrie CNBC. Compania.

Perchezitii la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din garaje

Politistii din Fieni, Gaesti si Moreni, cu sprijinul efectivelor de la Posturile de Politie Sotanga si Doicesti, au efectuat 7 perchezitii domiciliare la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din garaje.

Cinci medici din Ceadar-Lunga, retinuti pentru eliberarea certificatelor de sanatate mai multor taximetristi, fara a-i supune verificarilor medicale

Mai multi medici din cadrul Centrului de Sanatate din orasul Ceadar-Lunga au fost escortati la sediul CNA, pentru a anuntati ca sunt banuiti de trafic de influenta si corupere pasiva. Acestia sunt documentati pentru ca ar fi eliberat unor taximetristi certificate medicale, contra plata, fara ca soferii sa fie supusi verificarilor necesare.

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru, cu 8. 180 de vehicule livrate, comparativ cu 6. 468 de automobile Prius Prime vandute de Toyota Motor si 4. 375 de unitati in cazul Chevy Bolt al grupului General Motors, transmite Bloomberg.

Tesla Model 3 ocupa locul intai in topul celor mai bine vandute automobile electrice din SUA

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru, cu 8. 180 de vehicule livrate, comparativ cu 6. 468 de automobile Prius Prime vandute de Toyota Motor si 4. 375 de unitati in cazul Chevy Bolt al grupului General Motors, transmite Bloomberg.

Romanii, interzisi in mai multe orase din Olanda

Autoritatile din mai multe municipii din Olanda doresc limitarea numarului de romani si polonezi care au dreptul de a locui in orasele lor. Autoritatiile din municipiile Maasdriel, Zuidplas, Zaltbommel si.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Pretul aurului va urca la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Cotatia aurului va urca pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, daca va izbucni un razboi comercial global, anticipeaza Rick Rule, director executiv al administratorului de active Sprott U. Holdings Inc. , citat de Bloomberg.

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioada din viata sa: M-am speriat!

Mihaela Tatu a facut marturisiri despre cea mai grea perioada din viata sa, atunci cand s-a ingrasat extrem de mult. Eu intotdeauna m-am ingrasat din cauza problemelor de sanatate. Am facut ordine, o.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )