Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tesla Model 3 ocupa locul intai in topul celor mai bine vandute automobile electrice din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tesla Model 3 ocupa locul intai in topul celor mai bine vandute automobile electrice din SUA

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru, cu 8. 180 de vehicule livrate, comparativ cu 6. 468 de automobile Prius Prime vandute de Toyota Motor si 4. 375 de unitati in cazul Chevy Bolt al grupului General Motors, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

PwC: in topul celor mai valoroase zece companii ale lumii nu se afla niciuna din Europa

Topul celor mai valoroase companii pe bursele internationale este dominat de SUA si China, se arata intr-un studiu PwC, potrivit caruia nicio firma europeana nu intra in Top 10, nici macar din Germania, considerata tara cu cea mai puternica economie din Europa.

Topul celor mai rare fructe din lume

La ora actuala, pe Glob exista cateva zeci de fructe foarte rare si cu numeroase proprietati benefice pentru sanatate. Iar din unele dintre aceste fructe exotice se face inclusiv vin. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai rare si interesante fructe din lume.

Halep, la concurenta cu Laura Codruta Kovesi: Simona a fost inclusa in topul celor mai influente femei din Romania

Simona Halep nu e doar cea mai buna jucatoare de tenis din lume, ci si printre cele mai puternice femei din tara la ora actuala.

Topul celor mai sacre locuri din lume: povestile fascinante ale destinatiilor turistice incarcate de spiritualitate

De-a lungul mileniilor, oamenii au creat pe pamant lacasuri ale zeilor, ale credintei si meditatiei. incarcatura energetica sau macar zestrea culturala si spirituala a acestor locuri atrag sute de mii de turisti an de an, fie ei credinciosi pelerini sau doar curiosi exploratori.

Socant! Miss Anglia cu HIJAB: Cine este sexy-musulmanca care a intrat in TOPUL celor mai frumoase englezoaice (FOTO)

Are 20 de ani, este musulmanca, isi poarta cu mandrie hijabul pe care nu l-a dat jos nici in semifinala Miss Anglia unde a ajuns dupa ce a cucerit titlul de Miss Birmingham. Maria Mahmood este dovada.

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru

Tesla Model 3 a fost cel mai bine vandut automobil electric din SUA in primul trimestru, cu 8. 180 de vehicule livrate, comparativ cu 6. 468 de automobile Prius Prime vandute de Toyota Motor si 4. 375 de unitati in cazul Chevy Bolt al grupului General Motors, transmite Bloomberg.

Reteta celor mai deliciosi cozonaci de tara! Care este marele secret

Este saptamana in care, vrem, nu vrem, cu totii ne gandim la oua rosii, pasca, miel si, mai ales, la cozonaci. ii vrem pufosi, cu multa nuca si miros de cacao, exact cum ii facea bunica pe vremuri. Aici.

Executia fara autorizatie a celor mai multe lucrari de constructii nu se va mai pedepsi cu inchisoarea: Florin Iordache, printre initiatorii proiectului

Un grup parlamentari de la putere a initiat un proiect de lege potrivit caruia nu se va mai sanctiona cu inchisoarea executia fara autorizatie a mai multor tipuri de lucrari de constructie, informeaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )