Libnet.ro
UNICEF

18:30

Facebook a cerut mai multor spitale acces la datele medicale ale pacientilor

Antena3 Antena3,
Facebook a cerut mai multor spitale acces la datele medicale ale pacientilor

Facebook a cerut mai multor spitale importante din SUA acces la datele medicale ale pacientilor, cum ar fi bolile de care sufera si medicamentele prescrise, pentru un proiect de cercetare, scrie CNBC. Compania. continuă pe Antena3

E OFICIAL! Facebook a cerut mai multor spitale din SUA acces la datele pacientilor

Facebook a cerut mai multor spitale importante din SUA acces la datele medicale ale pacientilor, cum ar fi bolile de care sufera si medicamentele prescrise, pentru un proiect de cercetare, scrie CNBC. Compania.

Perchezitii la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din garaje

Politistii din Fieni, Gaesti si Moreni, cu sprijinul efectivelor de la Posturile de Politie Sotanga si Doicesti, au efectuat 7 perchezitii domiciliare la persoane banuite de comiterea mai multor furturi din garaje.

Facebook avea in lucru un proiect prin care voia sa colecteze datele medicale ale utilizatorilor sai

Scandalul Cambridge Analytica, prin care datele personale a 87 de milioane de conturi active de Facebook au fost folosite pentru a influenta alegeri in SUA si Marea Britanie, este cel mai important din istoria de aproape 15 ani a retelei sociale fondate de Mark Zuckerberg in timpul sau petrecut la Harvard.

Cinci medici din Ceadar-Lunga, retinuti pentru eliberarea certificatelor de sanatate mai multor taximetristi, fara a-i supune verificarilor medicale

Mai multi medici din cadrul Centrului de Sanatate din orasul Ceadar-Lunga au fost escortati la sediul CNA, pentru a anuntati ca sunt banuiti de trafic de influenta si corupere pasiva. Acestia sunt documentati pentru ca ar fi eliberat unor taximetristi certificate medicale, contra plata, fara ca soferii sa fie supusi verificarilor necesare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )