Libnet.ro
UNICEF

07:30

OFICIAL: Mihai Razvan Ungureanu este noul sef al SIE, dupa votul din Parlament

Antena3 Antena3,
OFICIAL: Mihai Razvan Ungureanu este noul sef al SIE, dupa votul din Parlament

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat, marti, pe Mihai Razvan Ungureanu in functia de director al Serviciului de Informatii Externe. UPDATE - Ungureanu a declarat, la iesirea din plen, ca votul primit astazi. continuă pe Antena3

ACUM, Mihai Razvan Ungureanu este noul director al SIE. Bogdan Chirieac, dupa aflarea informatiei ca s-a intrunit cvorumul la votul pentru sefia SIE

Dupa aflarea informatiei ca s-a intrunit cvorumul la votul pentru sefia SIE, analistul Bogdan Chirieac a declarat ca se poate considera ca Mihai Razvan Ungureanu este noul sef al SIE. Probabil ca vor acumula.

Bogdan Chirieac: Daca Mihai Razvan Ungureanu devine director SIE, Klaus Iohannis va avea puterea in mod discretionar

Daca Mihai Razvan Ungureanu va deveni director SIE, presedintele Klaus Iohannis va prelua inclusiv puterea parlamentara, este de parere analistul Bogdan Chirieac. Daca maine se face voia domnului Iohannis, din.

Mihai Razvan Ungureanu nu a putut fi audiat la Comisia SIE din lipsa de cvorum

Senatorul PNL Mihai Razvan Ungureanu, nominalizat pentru functia de director al Serviciului de Informatii Externe nu a putut fi audiat marti la Comisia parlamentara pentru controlul SIE din cauza lipsei cvorumului de sedinta.

GALERIE FOTO. Mihai Razvan Ungureanu, noul sef al SIE. PNL a reusit sa adune cvorumul necesar pentru votul la sefia SIE

Mihai Razvan Ungureanu a fost numit noul sef al Serviciului Roman de Informatii cu 278 voturi pentru, 6 voturi impotriva.

Mihai Razvan Ungureanu, discurs in Parlament: Domeniul informatiilor este unul al profesionistilor, nu trebuie sa fie contaminat politic

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, dupa depunerea juramantului ca director al Serviciului de Informatii Externe SIE), ca rezultatul votului din Parlament demonstreaza maturitatea clasei politice. Noul.

Surse: PSD si ALDE merg pe varianta boicotului in privinta votului lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE

PSD si ALDE merg pe varianta boicotului in privinta votului lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE de marti, potrivit unor surse citate de B1 TV. in acest caz, este nevoie de un cvorum de 278 de parlamentari, iar .

Calin Popescu Tariceanu: Nu vom vota numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni ca ALDE nu va vota numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, informeaza B1 TV. Acesta si-a argumentat pozitia spunand ca MRU este unul din apropiatii fostului.

Rovana Plumb, dupa sedinta Biroului Permanent: PSD nu sustine nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. Este facuta intr-un mod total netransparent, fara sa existe o consultare

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, care a preluat conducerea partidului in lipsa lui Victor Ponta, a declarat luni ca in sedinta Biroului Permanent a partidului de luni s-a decis ca social-democratii nu sustin nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe, sustinand ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu a fost facuta intr-o maniera netransparenta.

Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat marti, la ora 11.00, in Comisia SIE

UPDATE - Mihai Razvan Ungureanu va fi audiat maine, la ora 11. 00, in Comisia SIE. Social democratii sunt cei care au majoritatea in aceasta comisie, 3 membri, in timp ce PNL are doar doi membri. Lui Mihai Razvan.

Parlamentul va vota marti nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE

ACTUALIZARE 17:47 Zgonea: Daca nu se intruneste cvorumul pentru Ungureanu, anunt data si locul urmatoarei sedinte Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a declarat, luni, ca in situatia neintrunirii cvorumului pentru sedinta de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, presedintele Camerei trebuie sa declare inchisa sedinta si sa anunte data si locul urmatoarei sedinte. * ACTUALIZARE 17:44 Rovana Plumb: PSD nu participa la sedinta privind nominalizarea lui Ungureanu * Tariceanu: Nu putem accepta unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai fostului presedinte in fruntea SIE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )