Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un oficial NATO ironizeaza Rusia printr-o lectie de geografie pe Twitter

Antena3 Antena3,
Un oficial NATO ironizeaza Rusia printr-o lectie de geografie pe Twitter

Un purtator de cuvant NATO, locotenent-colonelul Jay Janzen, i-a raspuns miercuri printr-o lectie de geografie ironica, pe Twitter, unui purtator de cuvant al diplomatiei ruse care cataloga provocatoare. continuă pe Antena3

Purtatorul de cuvant al NATO ironizeaza Rusia printr-o lectie de geografie pe Twitter

Un purtator de cuvant NATO, locotenent-colonelul Jay Janzen, i-a raspuns miercuri printr-o lectie de geografie ironica, pe Twitter, unui purtator de cuvant al diplomatiei ruse care cataloga provocatoare mobilizarea unor trupe ale Aliantei Nord-Atlantice in Romania, relateaza Ukraine Today, citat de Mediafax. Rusia afirma ca exercitiile defensive din Romania sunt provocatoare, a scris el, postand o harta, in care arata ca Romania si Rusia se afla la 1. 000 de kilometri distanta. Folosesc aceeasi harta?, adauga el, ironic.

NATO ironizeaza Rusia pe Twitter si da lectii de geografie

Un purtator de cuvant NATO, locotenent-colonelul Jay Janzen, i-a raspuns miercuri printr-o lectie de geografie ironica, pe Twitter, unui purtator de cuvant al diplomatiei ruse care cataloga provocatoare mobilizarea unor trupe ale Aliantei Nord-Atlantice in Romania, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )